Заслугата за сечелването на евроизборите от страна на ГЕРБ е

...
Заслугата за сечелването на евроизборите от страна на ГЕРБ е
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Борисов показа майсторство - обърна мач от 0:3 до 4:3

Заслугата за сечелването на евроизборите от страна на ГЕРБ е напълно заслуга на водача й Бойко Борисов, счита политологът Андрей Райчев.

``
реклама

" Първият и най-съществен извод е, че нямаше углавен избор. Това е моя теза. Удивителен факт е. Всичко вървеше към някакъв тежък яд. Българска социалистическа партия заходи с апела: " Така не може да се живее към този момент ", а отговорът на гласоподавателите бе: " Не, не сте прави ". Прекалено бързото " Айде да ги махнем "  не мина. Българинът обаче отсрочва, само че не не помни. Няма да спре смяната. Няма постоянен остров.

Тук пристигна голямото майсторство на Борисов. Той излезе и сподели по какъв начин от 0:3 може да направи 4:3. Хората не одобриха на Нинова и Йончева алтернативата. Прекалено нападателно, остро, прекомерно " единствено ние, всички други са неприятни ".

Борисов изостави всички губещи окопи, отиде три окопа обратно, изхвърли това-онова.

Ако Българска социалистическа партия се зарови в това, което умъртви Съюз на демократичните сили, ще ги последва същата орис. Ако те стартират да занимават обществото със себе си, ще стане същото. БСП постоянно е криела своите вътрешни спорове, само че на открито не са занимавали хората с тях.

Вторият мач следва, той е октомври ", съобщи Райчев в студиото на утринния блок на " Нова телевизия ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР