Засилваме мерките в Бургас и прилагаме тези, които всеки ден

...
Засилваме мерките в Бургас и прилагаме тези, които всеки ден
Коментари Харесай

Димитър Николов: Засилваме мерките в Бургас

Засилваме ограниченията в Бургас и прилагаме тези, които всеки ден набелязваме, написа в обществената мрежа кметът на Бургас Димитър Николов. Градоначалникът припомня на своите съграждани, че първият случай на ковид в Бургаска област е доказан.

„ Жената е на 39 години, от Карнобат, настанена е в инфекциозно поделение на УМБАЛ-Бургас. Била е в контакт с 26 индивида, всички са от Карнобат, сложени са под наложителна карантина “, коментира в поста си Димитър Николов. Той е окуражен, че от през вчерашния ден в морския град работи референтна лаборатория, тъй като преди този момент всички проби са се изследвали в Стара Загора.

„ Лекарите от бургаската болница съблюдават прецизно авансово избрания от щаба логаритъм за деяние при такава обстановка “, акцентира Николов във Facebook.

Той акцентира, че в Бургас продължава слагането на диспенсъри с дезинфектанти на входовете на лечебни заведения, медицински заведения и хранителни магазини, както и дезинфекцията на улици.

„ С полицията прилагаме засилени ограничения на местата с съсредоточено ромско население, където живеят доста хора на дребна повърхност. Съвместно с пожарната през днешния ден продължаваме с дезинфекцията с хлорен разтвор в “Меден рудник ”, “Горно Езерово ” и “Победа ”. Имаме подготвеност да продължим в други квартали “, прецизира пред съгражданите си Димитър Николов и ги приканва да се изолират.

По думите му „ няма място за суматоха “, а решенията за последващи ограничения ще бъдат публикувани незабавно след съвещанието на общинския щаб.

„ В непрекъсната съгласуваност с всички институции сме. Усещам поддръжка и схващане от хората, за което сърдечно ви благодаря! Ще бъдете осведомени за всичко “, дава обещание на жителите на Бургас кметът Димитър Николов. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР