Засилва се комуникацията със САЩ. Интересът на Уестингхаус и на

...
Засилва се комуникацията със САЩ. Интересът на Уестингхаус и на
Коментари Харесай

Владимир Каролев: Аз бих номинирал за главен прокурор Филип Димитров

" Засилва се връзката със Съединени американски щати. Интересът на " Уестингхаус " и на " Дженеръл електрик " не е от през днешния ден. Преди години идваха за първи път. Тогава се говореше да не се доставя всичко от Русия. Това не е прогрес, а възобновен интерес ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването `Офанзива " с Любо Огнянов икономистът Владимир Каролев.

 
" Ние сме в първата една трета от света при икономическото развиване. Ние към този момент сме районен водач по този индикатор. Виждам още американски компании да дойдат в България. Аутсорсингът се развива доста бързо у нас. Хората с доста положителни езикови качества ще завоюват. Рано или късно тази безсмислена възбрана за изследване ще падне. В Тексас и Пенсилвания има сонди и хората не се тормозят, че са там. Даже да се открие нещо тук, ще минат години до момента в който се реши нещо да се прави. Минната им индустрия на американците също е доста добра ", показа той.
 
" Методи Лалов не ми се коства афектиран, за какво Атанаска Дишева да е? Аз назовавам Да, България, Дай, България.  Те не се разграничават доста социалистите. Аз бих номинирал за основен прокурор Филип Димитров. Съпругът на госпожа Дишева, Генади Дишев беше кандидат-депутат. През 2017 година възнамеряваха застрояване на Витоша, тогава тя направи възможно дело, което се беше гледало 60 пъти. После като стана ясно, че мъжа ѝ е народен представител, се отдръпна. Тя неслучайно получи наряд за това дело ", разяснява Каролев.
 
" В лифтовете на Банско има политически спор на ползи. Никога няма да построят общински въжен превоз на Витоша, тъй като е неразрешено да се прави каквото и да е. Аз не желая частен, а общински въжен превоз. Но те не могат да го създадат, би трябвало да се трансформират законите ", съобщи Владимир Каролев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР