Засилено полицейско присъствие има в пловдивското село Маноле, предава репортер

...
Засилено полицейско присъствие има в пловдивското село Маноле, предава репортер
Коментари Харесай

Отцепиха района на двойното убийство и самоубийството, в къщата е имало и деца

Засилено полицейско наличие има в пловдивското село Маноле, предава кореспондент на Plovdiv24.bg от мястото на нещастието. Районът на произшествието е отцепен, текат огледи.

Преди минути от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи изнесоха публична информация какво тъкмо се е случило.

През нощта, малко след среднощ, е получен сигнал на телефон 112. Касае се за ликвидиране на две лица, трето е простреляно, след което причинителят се самоубива.

Всички гореспоменати лица са били в близки фамилни връзки. Поводът е поради влошени фамилни връзки. Извършени са всички неотложни дейности по следствието и няколко огледа. Иззето е оръжието на закононарушението, което е нелегално - пушка. Състоянието на потърпевшия все още е устойчиво.

Убитите са родителите на брачната половинка - на 61 и 57 години, простреляният е неин брат на 36 години. Извършителят е на към 40 години. 

Сигналът е подаден от жена, която е съобщила, че нейният брачен партньор е умъртвил майка й и татко й. В парцела е имало и други хора - стара жена в инвалидно положение и деца.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР