Засилено е полицейското присъствие в центъра на София заради София

...
Засилено е полицейското присъствие в центъра на София заради София
Коментари Харесай

Антишествия в София заради прайда

Засилено е полицейското наличие в центъра на София поради ”София прайд ” - шествието на хората с друга половост. Маршрутът не се оповестява поради ограничения за сигурност. Посланието тази година е ”Не давай власт на омразата! ”. Традиционно обаче се събраха и съперници на хората с друга половост. Тяхното обръщение е ”Да запазим децата от разврата.
Те се събраха пред Паметника на руската войска. Основен знак на прайда е флагът дъга - знак на разнообразието в общността на лесбийките, гейовете, бисексуалните, трансджгендърите и интерсекс хората.

Пред Националния замък на културата се събраха националисти - съперници на " София прайд ". В протестното си послание те оповестиха: „ И тази година патологията ще шества под знамето на дъгата, гавреща се с нормалността! И тази година злото ще търси път към сърцата и душите на българските деца! Да запазим децата от покварата, с която ги заливат ".

„ Ние виждаме, че тази патология, която към този момент за жалост 12 години се постанова в България, към този момент лека бавно се трансформира в норма, а нормалността, която би трябвало да господства в една страна, с цел да може тя да върви с разцвет и децата да се възпитават в верните морални полезности, става лека бавно патология”, сподели Благовест Асенов от “Национална опозиция България” пред Нова.

„ Аз мога да ненавиждам прегрешението им, само че не и грешниците - за мен те също са хора”, изясни Неделчо Христосков - “Национална опозиция България”.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР