Засилено е полицейското присъствие в Габрово след вчерашните размирица по

...
Засилено е полицейското присъствие в Габрово след вчерашните размирица по
Коментари Харесай

Вицепремиерът Томислав Дончев: Не трябва хората да решават какво да става в държавата, институциите трябва да работят!

Засилено е полицейското наличие в Габрово след вчерашните безредица по улиците по отношение на пребития магазинер Ванцислав Иванов. Записът от побоя провокира всеобщо неодобрение и митинги, откакто биячите бяха пуснати след 24 часа.

``
реклама

Вицепремиерът Томислав Дончев и Тодор Градинаров от полицията в Габрово разясниха тематиката на място: Не би трябвало хораат да вземат решение какво да става в страната, институциите би трябвало да работят, сподели вицепремиерът. Една от аргументите е методът по който се разясняват интеграционните политики сега. Ако някой живее някъде би трябвало да съблюдава правила и закони. Въпросните лица са локални, родени тук, не приходящи, а жилището което населяват не е общинско, продължи той.



Засилено е полицейското наличие през днешния ден в града. 

Нощта е минала обикновено след снощния разгром над няколко ромски къщи, в които е нямало хора, съобщи Тодор Градинаров. По думите му никой не е очаквал подобен огромен брой от хора да реагират с всеобщо неодобрение.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР