Засилени мерки за опазване на реда в столицата ще има

...
Засилени мерки за опазване на реда в столицата ще има
Коментари Харесай

СДВР със засилени мерки за сигурност за мача Левски - ЦСКА днес

Засилени ограничения за запазване на реда в столицата ще има през днешния ден поради футболното дерби сред Левски и ЦСКА-София, съобщи ФОКУС.

Столична дирекция на вътрешните работи подхваща ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата преди, по време и след провеждането на футболната среща от ефбет Лига сред тимовете на Левски и ЦСКА-София, която ще се организира на Националния стадион " Васил Левски " този следобяд от 15:45 часа.

Феновете на символичния хазаин ПФК " Левски " ще бъдат настанени в браншове " А " и " Б ", а тези на ПФК " ЦСКА-София " в браншове " В " и " Г ".

Входовете на стадиона ще бъдат отворени за гости от 13:45 часа.

Във връзка със спецификата на спортната демонстрация се чака скупчване на доста хора в централната градска част и по главните булеварди. Възможни са моментни усложнения в трафика и закъснение по някои линии на градския превоз.

В часовете на напредване на последователите към и от Националния стадион " Васил Левски ", организацията на придвижването ще става по преценка на ОПП – Столична дирекция на вътрешните работи за понижаване на риска от произшествия, от нарушение на публичния ред и вандалски прояви във връзка с държавно, общинско и частно имущество.

Приоритет на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи е опазването на публичния ред, живота и здравето на всички поданици и посетители на гр. София, като планирането, организацията и защитата на мероприятието са съобразени с динамичността и естествения темп на живот в столицата.

 

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР