Засилен трафик по някои от граничните ни пунктове, съобщиха от

...
Засилен трафик по някои от граничните ни пунктове, съобщиха от
Коментари Харесай

Засилен трафик по някои гранични пунктове

Засилен трафик по някои от граничните ни пунктове, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Границата с Румъния:

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " на излаз за товарни коли, както и на излаз за леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе ". 

В РД „ Гранична полиция “- Русе е получена информация от румънските гранични управляващи, че се лимитира прекосяването на товарни МПС над 7,5 тона през взаимния българо-румънски граничен пункт Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак “/ГКПП „ Вама Веке “ на 22.06.2024г/събота/ от 16 ч. до 20 ч. ; на 23 и 24.06.2024г./неделя и понеделник/ от 6 ч. до 22 ч.

Границата с Гърция:

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

През граничните пунктове " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Границата с Република Сърбия:

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На 19.06.2024г. на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " краткотрайно е прекратено прекосяването на вход на леки коли заради осъществяване на строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. На границите с Република Северна Македония и Република Турция: 

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР