Засилен контрол и тапи по пътищата към морето в началото

...
Засилен контрол и тапи по пътищата към морето в началото
Коментари Харесай

Засилен контрол и тапи по пътищата към морето

Засилен надзор и тапи по пътищата към морето при започване на дейния летен сезон. Катаджии влизат в трафика, с цел да наблюдават за извършители, а ремонтите по автомагистралите ще продължат и през летните месеци. Къде да чакаме претрупан трафик и по какъв начин органите на реда ще ни наблюдават по пътя към плажа - отговорите потърси Георги Георгиев в рубриката " На твоя страна” по Нова телевизия.

Очакванията са през идващите дни от изхода на София към автомагистрала " Струма” хиляди водачи да тръгнат по пътищата към морските курорти у нас и към прилежаща Гърция. По всичко проличава, че поправки и тапи ще има и през идващите месеци.

Летните месеци се оказват и най-рисковите на пътя. От началото на годината са станали над 2600 произшествия – с 204 починали и 3242-ма ранени, което е с 25 повече починали по отношение на година по-рано.

Според черната статистика за последните 10 години най-голяма възможност да претърпим злополука с ранен или умрял има през юли, в петък, сред 16:00 и 20:00 ч. Затова и контролът се стяга и стартират всеобщи инспекции с катаджии и камери на всички съществени пътища към курортите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР