Защото те използват времето, когато няма парламент и поголовно сменят

...
Защото те използват времето, когато няма парламент и поголовно сменят
Коментари Харесай

Защо Бойко Борисов заплаши да развали сглобката

" Защото те употребяват времето, когато няма парламент и поголовно сменят всичко " единствено с нейни фрагменти, разяснява Борисов

Министърът на стопанската система Богдан Богданов очевидно е вбесил водача на ГЕРБ Бойко Борисов като е сменил в петък целия ръб на Държавната консолидационна компания без да се допита до сътрудниците, макар сделката в некоалицията такива смени да се вършат след координиране на лидерски съвет, написа.

Вчера в с. Лиляче Борисов заплаши да скапе сглобката с ПП/ДБ. Коментира, че упреците му към ръководството са доста и чака да мине ваканцията на депутатите, с цел да беседва с сътрудниците в ръководството от " Продължаваме промяната " по другите проблеми и най-много " поголовната промяна на фрагменти ". Предупреди, че поради това ГЕРБ може да се отдръпна от кабинета " Денков - Габриел ".

" Защото те употребяват времето, когато няма парламент и поголовно сменят всичко " единствено с нейни (на ПП) фрагменти ", разяснява Борисов и настоя, че промените се правели еднолично, като по всяка възможност има поради финансовия министър Асен Василев.

" Кое постанова, без да се разяснява въобще в обществото, сменят се бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания през вчерашния ден, разбираме от медиите, където са държавните предприятия, " Кинтекс ", там са големи запаси, с никому известни хора, изобщо некоментирани на каквото и да е равнище ", ядосан бе Борисов. 

Вчера Богдан Богданов като представител на страната като едноличен притежател на Държавната консолидационна компания е уволнил досегашния ръб на шефовете и е назначил нов. Петимата членове би трябвало да се явят до седмица да подпишат договорите. 
 Богдан Богданов
Кой кой е в новоназначения ръб?

Иван Тодоров Зангочев е считан за човек на предприемача Пламен Бобоков. През 2012 година е бил член на одитния комитет на “Столичен автотранспорт ” ЕАД, през 2015 година става член на съвета на шефовете на " Кинтекс ". Там е назначен от тогавашния министър на стопанската система Божидар Лукарски, който също бе непосредствен с Бобоков, ловуваха дружно. В ДКК е назначен за първи път през 2022 от служебния министър на стопанската система Никола Стоянов, с цел да разчисти хората на Калоян Методиев (бивш консултант на президента, човек на Корнелия Нинова.)

Елена Христова Болтаджиева (жена на Иван Болтаджиев, съучастник на Стойчо Кацаров).Тя е Близка до Мая Манолова. Била е главен-секретар на министерство на нововъведенията и растежа.

Венелин Денчев Шъков (бил е в кръга на Петър Москов, по-късно има пресечни точки с Тома Белев) - претендент за народен представител от Република България, магистър “Водоснабдяване и канализация ”, бил е във Висшия експертен екологичен съвет (ВЕЕС) към министъра на Министерство на околната среда и водите при Ивелина Василева. 

Десислава Христова Чалъмова (контингент на Тома Белев), работи по стратегии, била е началник на дирекция „ Превенция “ в Софийска районна ревизия по околна среда и води към Министерството на околната среда и водите.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР