Защото при формат на БСП няма вариант без ДБ, които

...
Защото при формат на БСП няма вариант без ДБ, които
Коментари Харесай

Асен Генов: Свърши омагьосването на прехода - ще направи ли градската десница съюз със БСП?

Защото при формат на Българска социалистическа партия няма вид без Демократична България, които са НАТО-вци и европейци по рождение, да създадат кабинет. Усложнява се тяхната задача ", сподели журналистът Асен Генов.

Защо би трябвало да ни изненадва това. Все отново президентът стана подобен точно два пъти след поддръжката на Българска социалистическа партия и стигна до този пост поради това, че вътре в Българска социалистическа партия имаше разтърсвания избира тази партия. Същият този президент, за който шефът на една социологическа организация сподели пред мен: " Да, пристигнаха момчетата от съветския институт за стратегически проучвания - един от инструментите за геополитическо въздействие, и заплатиха това проучване, разяснява още той пред Нова телевизия.

А от това проучване беше излъчен неговия профил - военачалник, неустрашим, който умее да прави коремно. Защо би трябвало да ни изненадва това, че той няколко пъти към този момент е давал мандата на Българска социалистическа партия. В последна сметка видяхме кой в действителност е господин Радев, добави Генов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР