Защо Юда Искариотски предава Исус!? До днес никой дори не

...
Защо Юда Искариотски предава Исус!? До днес никой дори не
Коментари Харесай

Историческо! Откриха Гроба На Юда, Но Това, Което Намериха Вътре Ще Ти Счупи Главата! Ето Защо Е Предал Исус, Никой Не Е Подозирал!

Защо Юда Искариотски предава Исус!? До през днешния ден никой даже не беше подозирал за същинската причина!

Археолози от Фондацията за древен проучвания са разкрили край Йерусалим това, за което се счита, че е гробът на предателя на Исус. В семплия гроб в долината Хином са положени тленните остатъци на двама мъже и младеж. Според откривателите, това са телата на Юда, татко му Симон и по-малкия му брат Йошуа, предава WNDR.

В гробницата са открити делви с доста развалени свитъци, сребърни монети, както и нещо, което никой не е очаквал!



Малък дървен предмет наподобяващ лула. Според първичните разбори на артефактите, върху лулата са открити останки от канабис!

Както знаем, Юда предава Исус на свещениците за 30 сребърника, като, с цел да покаже кой е Иисус, го целува по бузата в Гетсиманската градина. Разкаян за постъпката си, той се обесва на една смокиня.

„ Това може да хвърли светлина върху една от най-тъмните мистерии на Библията “, твърди ръководителя на плана проф. Ердазович. „ Ако Юда в действителност е бил наркозависим, това може да изясни незабавната му потребност от пари, както и параноичното държание, което води до неговото самоубийство. Все още не можем да потвърдим, че това е същинската причина, само че теорията звучи забавна и много екзотична “, твърди професорът./BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР