Защо я държахте толкова време да се измъчва тази жена,

...
Защо я държахте толкова време да се измъчва тази жена,
Коментари Харесай

След толкова време мъки: Милена е аут от „Ергенът“

„ Защо я държахте толкоз време да се изтезава тази жена, но и тя сама си е отговорна, щом се е съгласила за пара! “ – разясняват почитатели в обществените мрежи. Те я дефинират като доста изтънчена и нежна, излъчваща достойнство. Сякаш напълно не е улучила времето си. Напомня на героиня от времето на романтизма в Англия. Представят си я живееща в имение, с огромна, красива бяла шапка, дълга рокля с буфан ръкави, и по през целия ден учеща света на насекомите, отглеждаща голяма градина с цветя и удивляваща се на всеки цвят и малко създание, минаващо от там.

Според тях тя има потребност от мъж с високи интелектуални благоприятни условия, тъй като в нея се крие доста ерудиран човек. Поне такова чувство остави. Изключително доста й пожелават да откри сродната си душа.

”Визията и ме кара да нося кръст и чесън (а аз не съм набожен човек), само че пък по душа наподобява добър човек! “-пише различен консуматор в мрежата.

Милена Соколова напусна " Ергенът ", откакто Алек не й даде последната роза. Парфюмеристката показа по-рано непосредствено на най-желания тв ерген,   ч изпитва подозрения за това дали той фактически я харесва.

Източник: facebook

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР