Защо все по-малко българи посещават нашето море? Такава дискусия се

...
Защо все по-малко българи посещават нашето море? Такава дискусия се
Коментари Харесай

Камен Воденичаров и Гала обясниха в ефир защо няма много хора по нашето море тази година

Защо все по-малко българи посещават нашето море? Такава полемика се състоя тази заран в предаването на Гала " На кафе ", видя Plovdiv24.bg . Сред участниците бе и Камен Воденичаров. Ето какво показа той в ефир:

" На юг от Бургас и на север от Варна през последните две години имаше огромен растеж, тъй като доста от страните бяха затворили поради коронавирус. Докато в този момент всички данни споделят, че е на половина от предходната година и аз персонално се убедих в това пред вчерашния ден.

Просто към този момент има доста повече други възможности за по-добри условия, обслужване и финанси, а нашите сънародници не падат от Луната и не ядат доматите с колците ", сподели Воденичаров.

" Защо отива човек на море? Отива да поради хубавата вода и пясък, а у нас поглеждаш към брега и виждаш бетон на всяка крачка. Отиваме и поради хубавата морска храна и качеството на обслужване. При нас тези неща са под чертата, до момента в който в Гърция всяко капанче предлага хубава храна и на добра цена. Но дано не охулваме всички и  у нас има доста съзнателни хора, занимаващи се с туризъм ", добави го Гала.

Повече гледайте в прикаченото видео.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР