Защо ви е да си купувате голямо бюро и ултраширок

...
Защо ви е да си купувате голямо бюро и ултраширок
Коментари Харесай

Работно място на бъдещето или неуспешен експеримент?

Защо ви е да си купувате огромно бюро и ултраширок екран, когато можете да си купите многофункционална компютърна капсула? На този въпрос се пробват да отговорят от стартъпа Cooler Master посредством своята Orb X - полузатворена работна и геймърска станция. Въпреки че Orb X няма да ви изолира изцяло от външния свят, фамилията или съквартирантите, тя несъмнено може да ви даде нужното уединение.

Вградената „ лежанка “ е направена от естествена кожа и разполага с изцяло регулируема облегалка за глава, лумбална опора и облегалка за крайници. След като седнете, моторизираният купол в горната част на Orb X спуска екрана до равнището на очите.

По отношение на екраните, дизайнът разрешава конфигурирация с един 34-инчов екран или с до три 27-инчови. За да е приключено мултимедийното преживяване, Orb X се предлага и с вградена система за съраунд тон, която съгласно Cooler Master „ ще ви разреши да се насладите на реалистична звукова сцена без скъпи слушалки “.

Други хитроумни функционалности включват прикрито поделение, в което можете да съхранявате компютъра и конзолите си. Вътре ще намерите и бюро с вградено безжично зареждане и няколко USB-A и USB-C врата. Всичко това е акцентно осветено и основава изцяло футуристично чувство.

Пионерът Acer

Въпреки че пазарът надалеч не е претъпкан от конкурентни кабини, Cooler Master не е единствената компания, която се е фокусирала в тази посока. През 2018 година Acer показа Predator Thronos, чиято цена беше 20 000 $, след което се появи и по-достъпният Thronos Air.

На цена от 13 999 $ Thronos Air е с цели 6 000 $ по-евтин от своя предходник. За да реализира това, Acer отстранява моторизираното рамо на монитора, което обаче е главно преимущество, с което е рекламиран истинския Thronos.

Thronos Air дава опция за монтиране на три монитора и разполага с регулируема подложка за мишка и клавиатура, както и с облегалка за удобно разполагане на краката. Освен това е допустимо столът да бъде оборудван с спомагателни поставки за чаши и камери.



За да се оборудвате с тази опция на елементарните бюро и екран, би трябвало да имате поради, че подът ви би трябвало да издържи 715 кг.

Дали сходна технология ще се наложи, към момента е мъчно да се каже. За момента размерите, а и цената на сходни устройства са съществена спънка за тяхното приемане. Но в случай че в един миг те ви дават всички условия, които дава един естествен офис, за какво не.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР