Защо трябва Хекимян да бъде измъчван с това да интервюира

...
Защо трябва Хекимян да бъде измъчван с това да интервюира
Коментари Харесай

Придворните астролози на Борисов

Защо би трябвало Хекимян да бъде малтретиран с това да интервюира Алена постоянно при започване на годината, не ми е ясно. Питам не за друго, а тъй като съм скорпион.
Вярно е, че водещият на утринния блок по формулировка е човек с доста огромна физическа и психическа устойчивост, повсеместен боец, който би трябвало да може да интервюира всичко, което мърда, само че...Не е ли малкия екран разграничена на разнообразни излъчвания, с цел да може човек да знае по кое време е тъпото предаване и да го избегне? В този смисъл, когато Алена се появи в утринен блок, човек основателно недоволства - той усеща по какъв начин са му шмугнали това предаване, което е желал да избегне, в това, което е желал да гледа. 
Но, хайде, да оставим това. Алена сподели друго възинтересно: " Астрологът би трябвало да е безпартиен, с цел да е неутрален ".
Кратка информация от прогнозите й през годините предлага на читателя следните заглавия:
" Не пръскайте отрова по Бойко, ще ви се върне... "
" Аурата на Борисов не позволява ковид... "
" Ясно е, че ГЕРБ ще завоюва изборите... "
" Бойко Борисов се поучава с мен, кучето му ме хареса... "
" Датата, на която започнаха митингите, ги обрича на крах... "
Разбира се, любимецът от тези изявленията, е за аурата на Борисов, която не позволява ковид. Не знам какво става с аурата 200 000 инфектирани по-късно, само че знам, че кардинално най-малко толкоз са астрологично инфектираните, които фактически биха могли да повярват на тези неща. И в случай че коронавирусът се множи с кашлица, сходни нелепости се множат с телевизия. Дали пък, откакто 2020-та бе годината, в която преброявахме всичко, може да преброим хората, които не са спазвали избрани ограничения заради някаква астрологична илюзия? И откакто ги преброим - дали пък астрологията ще поеме виновност за това или ненадейно ще се отдръпна в безвредни абстракции? 
Продължаваме: предходната година Алена беше рекла, че стабилността на държавното управление е обезпечена от деня, в който Борисов е положил клетва - 4 май. Това е ситуацията. Вие ненужно сте са трепали по митингите. Вместо да броите какъв брой дни са минали, какъв брой души са се събрали, ми вижте си датата, на която са почнали и просто се откажете. Ясно е: Датата му на клетва на Борисов е постоянна, а датата, с която са почнали митингите нестабилна. Само си изгубихте времето под звездите на площада пред Министерски съвет - дет се вика, отговорът е бил високо над вас и ви се е присмивал пред цялото време. Е, единствено в случай че Борисов се беше заклел на 5-ти май, а митингите бяха почнали на 1 юли, тогава щеше да е друго. Всъщност, щеше ли? Не мисля. Мисля, че в случай че астрологията ти идва множко, то е напълно безобидно спрямо нейния политически авангард - лепкавата придворна астрология, която получава ефирен ефир. Това не ви наподобява като чак подобен проблем ли? Може. Но аз - към този момент споделих - съм скорпион. Отмъстителен човек. 
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР