Защо те убиха, питал Огнян, братът на Алексей Петров Алексей

...
Защо те убиха, питал Огнян, братът на Алексей Петров Алексей
Коментари Харесай

Огнян, братът на Алексей Петров, разкри какво иска да попита поръчителя на убийството му

" Защо те убиха ", питал Огнян, братът на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна, когато палел свещи на гроба му в Тетевен.

Вестник " Галерия ", чийто притежател бе предприемачът, разгласява първото изявление с по-малкия му брат малко преди 16 февруари, когато се навършват 6 месеца от разтрела на Витоша.

На последната среща на фамилията Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна бил спокоен и самичък, без защита - както постоянно, пътувал до родното си място.

Огнян Петров е уверен, че истината за повода за убийството ще излезе нескрито и " ще има видовден ". Братът е бил подпитвам два-три пъти при следствието и е споделил своите подозрения кой съгласно него стои зад атентата, само че не знае дали те са действителни. Затова чака службите да поемат по-сериозно нещата.

Огнян Петров е на мнение, че претекстът за разстрела е политически, макар че при срещите, по-големият брат не споделял, че желае някакъв пост.

След един от несполучливите атентати против някогашната барета - на басейна " Спартак ", той споделил, че желае " да надгради това, което е сега ", само че не станало ясно към какво тъкмо се стреми.

Огнян Петров желае да попита поръчителя дали поради власт или пари е лишил живота на брат му.

При последните им диалози Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна споделил, че ще се отдръпне от процеса, с цел да " изкара живота си по-спокойно ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР