Защо, според вас, нито един умнокрасив не плюе по партия

...
Защо, според вас, нито един умнокрасив не плюе по партия
Коментари Харесай

Николай Марков: Защо, според вас, нито един умнокрасив не плюе по партия „Възраждане“?

„ Защо, съгласно вас, нито един умнокрасив не плюе по партия „ Възраждане “? Как стана по този начин, че всички тези демократични недемократи стопираха в една минута да имат нещо срещу „ съветското въздействие “ в Народното събрание? “ Това попита и написа във фейсбук полк. Николай Марков.

„ Пък и каишката е толкоз къса и стегната, че самият Костя няма сили да произнесе името на господа своя господ Борисов “, написа още той.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Защо, съгласно вас, нито един умнокрасив не плюе по партия „ Възраждане “?

А за какво представителите в Народното събрание от „ Демократична България “ и ГЕРБ нямат нищо срещу директното, само че прикрито присъединяване на възрожденците в сглобката? Как стана по този начин, че всички тези демократични недемократи стопираха в една минута да имат нещо срещу „ съветското въздействие “ в Народното събрание? Отговорът е доста елементарен – няма съветско въздействие в тази постройка. Има пумпали, които са толкоз следени, че НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ НИКАКВА ЗАПЛАХА. Лично Борисов е подсигурил за този прикрит надзор пред вътрешните и външни сътрудници. Пък и каишката е толкоз къса и стегната, че самият Костя няма сили да произнесе името на господа своя господ Борисов. А за другите възрожденски глупчовци в Народното събрание даже не ми се приказва, тъй като ме е позор, че точно такива примати са представители на някой или на нещо.

Точка.

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР