Защо скриха от Националния съвет на БСП, че цялото Изпълнително

...
Защо скриха от Националния съвет на БСП, че цялото Изпълнително
Коментари Харесай

Иван Ченчев брани Корнелия Нинова от братския огън

Защо скриха от Националния съвет на Българска социалистическа партия, че цялото Изпълнително бюро е с подадена оставка от Корнелия Нинова. По правилник ръководителят на партията подава оставка и на Бюрото ”. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев по Народоосвободителна въстаническа армия. 

„ Кристиан Вигенин отиде в деловодството и сподели да се заведе оставката на Нинова, само че да не се вписва оставката на членовете на Изпълнителното бюро ”, разясни депутатът. Сега краткотрайното управление на Българска социалистическа партия е в оставка. Временният ръководител е в оставка ”, сподели депутатът и упрекна настоящето краткотрайно управление в реваншизъм.

„ Незнайно за какво в този момент би трябвало да се пояснява Устав. Да сте чували да се приема закон със задна дата? Нинова има един мандат по остарелия правилник и един по новия. Има остарял правилник и нов правилник. Дори да кажат, че това е втори мандат на Корнелия Нинова, той е повърхностен, тя подаде оставка. Каквото и да кажат, днешното решение е взето от страхливци ”, сподели Ченчев. Думите му са малко откакто от Контролната комисия на партията оповестиха, че подалият оставка водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова няма право на нов мандат отпред на групировката.

Ченчев разкритикува и още няколко решения на партията. „ Ако претекстът за изключване на Калоян Методиев е, че е бил от Съюз на демократичните сили, Атанас Зафиров от кои е бил? От „ Гергьовден ”, които в този момент са в ГЕРБ. Паргов беше в партията на Яне Янев. Зафиров е назначил помощник в 50-ото Народно заседание някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори". Тогава – оставки ”, сподели Иван Ченчев. 

Според него в този момент е належащо програмно държавно управление, подкрепено по 4-5 национални целта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР