Защо разбити улици влизат в Зелената зона?Улица Добруджански край в

...
Защо разбити улици влизат в Зелената зона?Улица Добруджански край в
Коментари Харесай

Скоба за паркиране на черен път

Защо разрушени улици влизат в Зелената зона?

Улица „ Добруджански край ” в квартал „ Красно село ” е била оповестена за Зелена зона, без положението на настилката да отговоря на нужните условия. На същата улица на Кирил Димитров е била поставена скоба за неплатено паркиране. Той паркирал колата си без опасения за наказания, защото е спирал на същата улица и преди. Димитров счита, че не е редно да му бъде наложена санкция, в случай, че пътят е разрушен.



„ В извършения диалог със чиновниците на градска подвижност стана ясно, че това сходство на улица към този момент е Зелена зона. Те бяха снабдени с уред за мобилно заплащане, с нов автомобил, постави ли са нова табела. Няма неприятно, само че казусът е, че не са оправили улицата. Пролемът е, че се заплаща за паркиране в горски път ”, показа той.

От Община " Красно село " оповестиха, че улицата станала част от зоната при последното нейно разширение през октомври 2018 година и това се е случило по искане на поданици на квартала. „ Когато региони се вкарват в Зелена зона, се вкарват цели карета ”, обясниха от Общината. Въпреки положението на улицата, не е било допустимо единствено тя да бъде извадена от това каре.

Тогава обаче, регионът се е намирал в препроектиране. Сега той към този момент е в планиране и до 2-3 месеца от Общината се ангажираха, че улицата няма да наподобява по този начин./ Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР