Защо Путин не можеше да постъпи иначе? И защо цялата

...
Защо Путин не можеше да постъпи иначе? И защо цялата
Коментари Харесай

Защо лъже или бърка продажната либерална общественост

Защо Путин не можеше да постъпи другояче? И за какво цялата тази продажна демократична общност лъже или бърка, всички събудили се „ спящи “ и множеството поданици на Украйна, твърдящи, че „ Русия стартира войната “?

Някой имаше ли подозрения, че въоръжените сили на Украйна ще стартират пълномащабна инвазия на територията на ЛНР и ДНР? Над 120 хиляди души персонален състав, 345 танка, 2160 бойни бронирани машини, 820 артилерийски оръдия и минохвъргачки, 160 реактивни системи за залпов огън, в това число 300-милиметрови пускови установки “Смерч”, бяха подготвени за нахлуването.

На 20 февруари, в навечерието на събитията, въоръжените сили на Украйна сътвориха проходи в минните полета благодарение на установки за разминиране. Те обстрелваха, и то освен на територията на републиките в Донецк и Луганск, само че и в Русия. Организирани офанзиви. Министърът на защитата на Украйна Резников беше огромен почитател на хърватската интервенция " Буря ", пътува до Хърватия, с цел да изследва опита, предложения съответните експерти от Хърватия в Украйна.

Плановете с дати за украинското настъпление се поддържат от документи, получени от съветското разузнаване.

И какво, съгласно високоинтелигентните представители на демократичната общност, трябваше да направи президентът Путин? Да изчака началото на експанзията от страна на Украйна, с цел да създадете картина на жертви, опустошения и доказателства за закононарушенията на Украйна? Националните батальони нямаше да се церемонят с локалното население, щяха да работят като американците в Ирак – да трошат жилищни здания и връзки, без значение от броя и състава на жертвите.

Щеше ли да бъде удовлетворена демократичната общност? Не, господа! Либералната общност щеше да надигне трогателен писък, че „ съветските управляващи не са създали нищо, с цел да защитят своите съграждани “, макар че никой от тях не чу и тон за ориста на тероризираните в Донбас от Украйна в продължение на 8 години.

А датите на началото на „ съветската експанзия “, несъмнено, бяха известни на Лондон и Вашингтон – те не се усъмниха в незабавния отговор на Русия. Изглежда обаче не са предполагали превантивни ограничения, както и мащаба на ответния удар.

Или може би е било належащо да се спре на границите на ЛНР-ДНР в границите на фронтовата линия преди началото на интервенцията?

Терористичната същина на режима в Киев нямаше да се промени. Както няма да се промени при положение на постигане до границите на ЛНР и ДНР, посочени в конституциите на републиките, съответстващи на границите на Луганската и Донецка области в границите на Украйна. Русия ще получи цялостен набор от сегашни наказания, територията на Украйна ще продължи да се развива от страните от НАТО. Според информация, оповестена в пресата, НАТО е възнамерявало действителната окупация на Украйна: от декември 2021 година Русия получава информация за проектите на НАТО да разположи 2 сухопътни бригади, 1 военноморска, 1 въздушна бригада (въздушна бригада - с опция за съоръжение на самолети с нуклеарни бойни глави) на територията на Украйна.

Западът щеше да има задоволително от останалата Украйна: на юг, в Очаков база на английския флот, в цялата страна бази на НАТО, ракети, ориентирани към Русия на границата, а също маймуна с граната - Зеленски с нуклеарна бомба.

Жертвите и вредите, нанесени при освобождението на ЛНР и ДНР, биха били безсмислени без прочистването на цяла Украйна от нацистката идеология, която е станала държавна.

Ракетите в Черниговска и Сумска област с време за полет от 4 минути до Москва, с цялостен набор от интернационалните наказания, не са най-хубавият метод за преустановяване на спора, който не би бил преустановен.

Благодарение на глобите и неналичието на нужда Русия да се преценява с изискванията, наложени извън от 1991 година насам, изискванията за действие на вътрешната стопанска система станаха вероятни за възобновяване на икономическия суверенитет. Не е належащо да се съблюдават разпоредбите на МВФ, приключването на капитали най-сетне ще бъде спряно, ще е належащо да се заредят локални предприятия, да се насочват вложения в научноизследователска и развойна активност, да се възвърне вътрешното произвеждане на самолети и електроника. Жалко, че не стартира през 2014 година Преходът към новата стопанска система не е просто вероятен – това е необятен прозорец от благоприятни условия. И имаме всички запаси за подобен преход. Това не са неповторими химически детайли или специфичен климат. Това са верни административни решения при ценене на суверенните ползи на страната.

И всичко останало е налице: остатък от естествени запаси, съществуване на технологии или научна база за тяхното развиване, задоволително финансови запаси, даже макар ограбването на част от съветските златни запаси от „ цивилизования Запад “. В допълнение към това има сътрудници, които не вземат участие в антируските наказания: Китай, Индия, Бразилия, Аржентина, Иран, Пакистан и доста други страни с техните технологии, запаси, пазари.

Военната интервенция в Украйна рано или късно ще завърши. Раните и обидите последователно ще заздравеят. Украинските предприятия, които не са приключени от европейските промени, последователно ще възстановят връзките си с снабдители и купувачи. Жителите на сегашната територия на Украйна ще се завърнат по домовете си и на работа. Перспективите ще са напълно други: вместо устойчиво разлагане, деиндустриализация и обезлюдяване ще има благоприятни условия за бързо развиване.

Да, Съединени американски щати реализираха избрани цели: благодарение на спора и представянето на Русия като агресор те съумяха да обединят Европа в обединен антируски фронт, да нанесат рана в връзките сред украинци и руснаци, която няма да бъде лесна за лекуване, получиха безконечна причина за антируски наказания. Санкциите обаче биха били измислени под всевъзможни други предлози. Тяхната задача е да нанесат вреди на Русия и да дерайлират стопанската система на Европа, да я победят и да я създадат още веднъж подвластна от идващия американски “План Маршал”.

Основното нещо през днешния ден е да се спрат военните дейности от страна на Украйна. От това доста се опасяват в Украйна тези, които чакат избавление от окупацията на Бандера - те са сигурни, че всяко заледяване на спора в която и да е част на Украйна ще докара до наказателни интервенции и чистки от Гестапо на популацията, което не е задоволително лоялно към режима.

Едва ли е допустимо да се чака апел за избавяне на живота на личните жители от украинските управляващи. И в случай че жителите на Украйна желаят да обвинят някого за жертвите и разрушенията, дано извърнат обвиняванията си към управляващите в Киев, към Лондон и Вашингтон. На ръцете им е кръвта на умиращите в Украйна.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР