Защо признаването на любов понякога е толкова страшно? Страхувате се

...
Защо признаването на любов понякога е толкова страшно? Страхувате се
Коментари Харесай

5 зодии, за които е изключително трудно да кажат обичам те

Защо признаването на обич от време на време е толкоз ужасно? Страхувате се да изглеждате уязвими и отворени ли?
Чувствате ли се виновни за думите си или просто не сте изцяло сигурни в тях?
Или може би не желаете да го кажете първи, очаквайки самопризнание от колегата си? Как другите знаци на зодиака са свързани с думите на любовта и какъв брой елементарно са те за тях?
Ето 5 зодии, за които е извънредно мъчно да кажат " обичам те ":
Овен
Ще отворите душата си за обичания човек, единствено когато сте подготвени да поемете отговорност пред него с всички последствия от това възприятие. Следователно, признаването ще бъде отсрочено до краен лимит.
Но в случай че пристигна, вашият фаворит ще би трябвало да премине през едно от най-ярките усещания в живота си. Всички обичаи на сантименталната гала ще бъдат спазени до най-малкия подробност.
Лъв
За вас, като най-гордия знак, е доста мъчно да оголите душата си в любовна изповед пред обичания човек. Вашето самочувствие може да не издържи на възможен отвод, тъй че преди да " отсечете " думите за любовта един път, вие " мерите " възприятията на обичания си 107 пъти.
Признанието, което вършиме е с обсега и елегантността, които вашата природа заслужава.
 Зодиакалните знаци, които просто не могат да кажат ОБИЧАМ ТЕ! Зодиакалните знаци, които просто не могат да кажат ОБИЧАМ ТЕ!
Има хора, които показват възприятията си без никакъв проблем. Те елементарно могат да кажат и покажат на обичания си човек какво изпитват към не...
Дева
За вас любовта е доста интимна. Няма да крещите за нея на всеки ъгъл и да се хвалите с възприятията си.
Любовта е свещенодействие, което принадлежи на двама и ще отворите портите към храма на душата си единствено за тези, които са способни на не по-малко дълбоки усеща.
Ако признанието за обич идва от човек, към който не изпитвате реципрочност, ще бъде извънредно мъчно да му откажете. Ще се опитате да преразгледате отношението си към него, откровено вярвайки, че във всеки човек има нещо, поради което можете да го обичате.
Везни
 Перфектният мъж за всяка жена Перфектният мъж за всяка жена
Ако към момента не сте разкрили идеалната си половинка, то сигурно имате лист с значимите критерии. Обобщаваме тези, които съгласно анк...
Ще се осмелите да си признаете за възприятията, единствено в случай че се отсъди смъртна присъда за индивида, в който сте съумели да се влюбите.
Във всички останали случаи ще се прикривате, надявайки се с всички сили, че той ще забележи тайните ви погледи, шумни въздишки и не прекомерно умели подмятания.
Козирог
Любовта към теб е тип игра, в която този, който за пръв път е признал възприятията си, е изгубил. Ще издържите допустимо най-дълго, с цел да не изглеждате слаб, слабоволен и уязвим за определения.
Уверени сте, че в никакъв случай няма да признаете откровените си усеща на обичания човек, с цел да не ви манипулира или унижава. Вярвате във безконечната обич и сте подготвени неуморно да я потвърждавате с дейностите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР