Защо приятелката на Гала – Зейнеб Маджурова, напусна Нова телевизия

...
Защо приятелката на Гала – Зейнеб Маджурова, напусна Нова телевизия
Коментари Харесай

Горещо: Защо Зейнеб отиде в бТВ и има ли пръст Гала?

Защо приятелката на Гала – Зейнеб Маджурова, напусна Нова телевизия и се реалокира в Би Ти Ви? Това е въпросът, който се задава в телевизионните среди, откогато предходната седмица родената в Бургас русокоска стартира да води своя нова графа в предаването „ Тази заран ”. Години наред тя работеше в „ На кафе ”, след това излезе в майчинство, а с връщането си на работа смени освен шоуто, само че и малкия екран.

От предишния петък Зейнеб е лице на утринния блок на Би Ти Ви, където отсега нататък всеки петък ще води графа за начин на живот от 9 часа сутринта. Новината втрещи почитателите на симпатичната русокоска, защото още от първото й появяване на дребния екран нейното име се свързва с конкурентната Нова телевизия. Маджурова изгрява като звезда в първия сезон на „ Биг Брадър ” още когато е ученичка. След това й дават късмет за изява като момиче от прогнозата за времето в Нова, а по-късно получава работа и като кореспондент при Гала. Повече от 15 години Зейнеб работи там, до момента в който през 2019-а ражда своята щерка Мириам и излиза в майчинство. Оттогава до предходната седмица почитателите й не стопираха да разясняват тематиката с отсъствието й от дребния екран. Докато други тв звезди нямат самообладание да се върнат на работа броени седмици след раждането, Зейнеб търпеливо стоеше надалеч от камерите, потвърждавайки, че желае да прекара допустимо най-дълго време с детето си. А когато краят на 2-годишното й майчинство наближи, бе оповестено, че отсега нататък тя към този момент няма да работи при Гала в „ На кафе ”, а при Антон Хекимян в Би Ти Ви и „ Тази заран ”.

Източници на „ Уикенд ” издадоха, че след 15 години в светско предаване Зейнеб желала да направи стъпка напред в своята кариера, като се реалокира в настоящо шоу. Тя мечтаела да се осъществя в нова форма, с ново амплоа и в сериозна продукция. Имала няколко подготвени хрумвания за лични рубрики, а другари от нюзрума на Би Ти Ви й съдействали за среща с шефа Антон Хекимян. Блондинката развила пред него своята идея за световна графа в „ Тази заран ”, която да върви един път седмично. Оказало се, че самият Хекимян обмислял сходна концепция и считал да търси водещ за такава графа. Той харесал концепцията на Зейнеб, решил, че тя ще се впише добре в екипа му и й предложил контракт.

Според хора от нюзрума, новата водеща била доста удовлетворена, че рубриката й върви единствено един път в седмицата. Така щяла да има опция освен да върви на работа, само че и да прекарва задоволително време със своята дъщеричка, която тези дни става на две годинки. В Би Ти Ви били прелестно впечатлени от Зейнеб. На работа тя нямала нищо общо с имиджа на радостна русокоска, която си е основава през годините в „ На кафе ”. Напротив, била доста сериозна, точна и блага в връзките си с сътрудниците. В същото време обаче доста се тормозила за завръщането си на екран. Преди първото си появяване в ефира на „ Тази заран ” да вземем за пример съвсем не спала.

Въпреки напускането на Нова малкия екран и „ На кафе ”, водещата била в положителни връзки със своите някогашни сътрудници. Тя продължавала да е близка с Гала, която пък от своя страна я подкрепяла в новото амплоа.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР