Защо предмети хвърляни в този язовир винаги летят нагоре, а

...
Защо предмети хвърляни в този язовир винаги летят нагоре, а
Коментари Харесай

Маслената топка в Индия противоречи на законите на физиката



Защо предмети хвърляни в този язовир постоянно летят нагоре, а не падат надолу?

Как многотонният камък към този момент в продължение на дълги години може да стои имобилен?3

Каква е тайната на тази американска хижа, в която е невероятно да запазите равновесие?

Днес ще научите всичко това, искам ви прелестно гледане, другари! Днес ще ви покажа, в действителност най-необичайните места на нашата планета, които опонират на всички закони на физиката. Струва си да останете с мен до краят на видеоклипа.

1. Хувър Дам

Намира се на границата сред двата щата – Аризона и Невада, това е доста известно оборудване, дори в някой известни игри съществува това място – да вземем за пример в Gta San Andreas и GTA 5, единствено че е с друг тип и с разнообразни имена.

Много хора са слушали за това място, само че доста дребен % от хората знаят, че на това място законите на физиката някак си не работят.

Ако застанете на Хувър Дам и хвърлете камък, къде мислите, че ще отиде камъка? Надолу, нали? Не, имате неточност! Правилният отговор е НАГОРЕ

Абсолютно същото се случва и с водата, в случай че се опитате да излеете вода от бутилката си, стоешком на върха на това оборудване, то тя ще опровергае всички закони на физиката и стремглаво ще се насочи нагоре, само че за какво това се случва? Тези необикновени събитие на пръв взор опровергават законите на гравитацията и повода за това е, че язовирната структура основава мощен въздушен поток което изтласква предмети оттатък краищата си. Благодарение на това събитие неповторимата хидравлична структура се е трансформирала в същинско място за развлечение на туристите, които идват особено да си поиграят с гравитацията.

2. Орегонската хижа

В една от горите на щата Орегон в Америка се намира доста странна наклонена хижа, издигната е в гората. Индианците са назовавали този регион,,Забранена земя “ място което би трябвало да се заобикаля от визити, само че въпреки всичко има смелчаги, законите на физиката тук не работят по метод по който сме привикнали с вас. Счита се, че тук работи някакво сферично силово поле, половината от която е по-висока от равнището на земята, а другата половина надлежно по-ниско.
След посещаване на това място, хората възприемат действителността по различен метод, не е допустимо да се върви вътре в къщата, хората би трябвало наложително да се придържат към стената, другояче рухването им е обезпечено.

Още едно необичайно събитие тук е, че топките се движат нагоре по безспорна права повърхнина, а ето и една метла в хижата, това е срещу закона на физиката, стои като че ли е закопана там, може да се сложи на друго място в хижата, само че обстановката ще е безусловно същата, тя още веднъж ще си стои отвесно, това е действителната истина, без никакви фалшив клипове. На мястото са се провеждали стотици опити, хората са вземали дори и нивелир с цел да измерят наклона, от изследваните резултати се е открило, че това място е доста необичайно и не се поддава на законите на физиката.

3. Индийски камък

Какво ще стане с камък, в случай че го поставите на хлъзгав рид? Разбира се, че ще падне. Например, в случай че вземете топка и я поставите на ръба на рид повече от ясно е, че тя ще падне надолу.
Но има места на нашата планета, където това предписание не работи, и този камък в Индия е доказателство за това. Той се намира в Индийският град Махабалипурам, размерите на гигантският камък поразяват, височината на камъка е 6 метра, а ширината e 5 метра и тежи 250 тона. Камъкът стои на доста дребна повърхност от 1,2 квадратни метра, от всичко казано до тук, разбираме, че още преди години, камъкът е трябвало да падне, камъкът измежду локалните е прочут като,,маслена топка``, камъкът стои в това състояние от незапомнени времена, забавното е, че камъка освен не пада, само че и е невероятно да се измести от мястото.

През 1908 година локалните управляващи са взели решение да махнат камъка от мястото, съгласно тяхното мнение, камакът е бил евентуална заплаха както за локалните поданици, по този начин и за туристите.

За неговото премахване са вързали няколко слона към камъка, само че те не са съумели дори и на сантиметър да изместят камъка.  

Изглежда, че маслената топка отхвърля да се подчинява на законите на физиката.

4. А в този момент погледнете тази фотография

През последните години фотографията стана доста известна в интернет пространството, на фотографията виждаме хора, които стоят до огромна дупка, в която кипи вода.

Вие по какъв начин мислите? Какво е това място? Може ли това да бъде следващото място, където законите на физиката отхвърлят да работят? Напишете долу в мненията какво мислите и продължавайте да гледате клипа, тъй като по-напред в клипа ще научите за Най-загадъчният водопад с изчезваща вода в Америка и за корейския антигравитационен път.

5. Водопадът с шокиращото име,,Чайникът на Дявола “

Той е ситуиран в щата Минесота в Америка, на външен тип, той наподобява напълно естествен водопад, и се смята за един от най-странните и аномални водопади в света, а всичко се крие в закона на физиката, на който водопада отхвърля да се подчинява. Водопадът е разграничен със скални образования на два потока – с първият поток всичко е наред, водата пада надолу по езерето, а ето и вторият поток, не е известно къде тече, пада в бездната и това не е пресилване, водата от вторият поток в действителност изчезва безследно, учените са озадачени и шокирани от ненормалното държания на водопада, направили са доста опити – оцветявали са водата от вторият поток с цел да я проследят, дори са хвърляли топки във вторият поток с цел да видят къде ще изплава, само че нищо не се е трансформирало.

Оцветената вода е изчезнала, както и топките, които са били хвърляни от учените, не са съумели да намерят нито най-малка диря от тях.  Може би водата от вторият поток тече право в подземният свят, в края на краищата не на вятъра водопадът носи дяволско наименование.

6. Африка се слави със своите езера. 

Те са огромни и красиви и през днешния ден ще ви споделя тъкмо за езерото Натрон, което се намира в Танзания, още от пръв взор се схваща, че нещо не е наред с езерото. Той се отличава с ярко-червеният цвят, апропо това се дължи на виталната активност на микроорганизмите, които живеят в езерото, в действителност могат да живеят единствено те, други същества просто не могат да оцелеят тук, животните попадащи в езерото мигновено умират и се трансформират в каменни статуии, на брега на езерото могат да се намерят голям брой мумифицирани вкаменени животни, картината наподобява доста плашеща, само че по какъв начин е допустимо такова нещо? Как водата може да вкаменява живи организми? Физиката и тук не работи по правила, учените до сегашен не могат да разгадаят тайната и не могат да научат механизмите на езерото. Къде е тайната на това място? Те се лимитират единствено до необятно известни версии, по догатки на учените – Топлото време дружно с централизация на въглерод натрии в езерото доближава до такова равнище, че течността се трансформира в вискозна, заради което умират животни.
От една страна се изяснява за какво езерото убива животни, а въпреки това не е известно по какъв начин точно животните се вкаменяват.

7. Пътят Чеджудо

Южна Корея е известна с доста, необикновени места, само че най-загадъчното от тях е остров Чеджудо, това е най-големият остров и в това време най-малката провинция в Южна Корея, необикновен интерес съставлява гористият път на който законите на физиката още веднъж отхвърлят да работят. Туристите са качвали в интернет пространството не малко видеоклипове на които се вижда, по какъв начин празни бутилки, оставени на пътя, не се търкалят надолу, а тъкмо наопаки, насочват се нагоре, също така те се движат доста бързо, като че ли някаква невидима мощ ги притегля. По думите на локалните същото се случва и с по-големи обекти, да вземем за пример, в случай че паркирате автомобила си на този път, не вдигайки ръчната спирачка, автомобила ще стартира да се изкачва нагоре по пътя, това загадъчно място е станало туристическа забележителност, управляващите на страната употребяват необикновеното аномално събитие с цел да привлекат повече туристи, тук дори са сложени таблици уведомявайки туристите, тъкмо в кои елементи се усеща най-вече и минимум антигравитацията и къде могат да се организират опити с бутилки.

___
На нашата планета могат да се намерят не малко места на които да се забележи, че законите на физиката работят по напълно разнообразни механизми, ще ви опиша за няколко сходни неща, които ще ви удивят с тяхното държание.
___

Какво ще се случи в случай че поставите лек предмет на водна повърхнина, най-вероятно предмета ще стартира да плава на водната повърхнина и няма да потъне. Удивително, само че да се удържат сходни предмети може не само  водата, а и газта и серния хексафлу орид, които са в 5 пъти по-тежки от въздуха, те могат да удържат леки предмети създавайки резултата парене, на външен тип това наподобява като изцяло нарушаване на законите на физиката, само че в този случай всичко е наред.

При попадане на вода върху каквато и да е повърхнина водата влиза в контакт с него и остава върху него под формата на капки, само че не постоянно се случва по този метод, на тези фрагменти виждаме повърхнина, можете да видите по какъв начин водата отскача от повърхността и не остава и диря от водата. И тук наподобява, че повърхността отхвърля да се подчинява на законите на физиката, само че в действителност не е по този начин. Пред вас се намира покритие създадено от хидрофобни материали, сходно покритие се изготвя на основата на силиций и титанов диоксид, отблъсква всички водни течност и отскача.

Ако огънете железен предмет, той няма да се върне в първичната си форма и ще си остане огънат. Но, това не важи и при НИТИНОЛ това е сплав от исполин и никел, което може да се назова метал с памет, тази сплав наподобява отхвърля да се подчинява на нормалните закони на физиката, тъй като тя има удивителна дарба да запомни своята първична форма и да се възстановява в изходното състояние след дисторция. На тези фрагменти виждате подобен предмет – разгънат кламер, който се слага в топла вода, след няколко секунди, тя се връща в своята първична форма.

Долу в мненията, споделете какво още не се подчинява на законите на физиката, аз бях Ayhan Infire, благодаря ви за отделено време, другари.
 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР