Защо отказвате да свидетелствате за неща, които твърдите, че знаете,

...
Защо отказвате да свидетелствате за неща, които твърдите, че знаете,
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Не отказвам да свидетелствам, просто ГЕРБ не ме харесват

" Защо отказвате да свидетелствате за неща, които твърдите, че знаете ", попита водещата на " Лице в лице " Цветанка Ризова Бойко Рашков: 

" Има спекулации от основния прокурор Гешев, който постоянно до в този момент с ненаситност приглася на политическа партия ГЕРБ. Тя го сложи на поста, той към момента се усеща сякаш длъжен за това, че е подложен на този пост, както и неговият предходник. И така някои от управлението на ГЕРБ не се нуждаят от имунитет, в случай, че си имат основен прокурор. На мен не ми е известно да има наказателно произвеждане, по което аз да имам качеството на очевидец.

Широко се тиражира, че един очевидец откзва да спомага на прокуратурата, сходно нещо няма. Извършва се една инспекция по нещо, което аз съм споделил по една телевизия. Аз друго не мога да кажа. Веднъж преди повече от 5-6 месеца бях министър, посетих глрадската прокуратура и споделих каквото имах да споделям там по същия въпрос. За това сега прокуратурата в нашата страна се пробва да засегне по някакъв намчин един представител на политическа партия, който не се харесва на партията, избрала Гешев за основен прокурор. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР