Защо немалка част от българското общество възприема света и реагира

...
Защо немалка част от българското общество възприема света и реагира
Коментари Харесай

Проф. Слатински: Реакциите на общество ни показват тежка терминална фаза на психическа болест

Защо немалка част от българското общество възприема света и реагира на протичащото се по друг метод от така наречен западни общества? 

Според специалистът по национална сигурност проф. Николай Слатински става въпрос за " психическа болест на обществото ".

Разпространената през вчерашния ден подправена вест със фотография със зрителна машинация, на която Лена Бориславова и Кирил Петков сякаш си държат ръцете също бе тест, който доказва ниската дарба в обществото ни да разграничава лъжата от истината и елементарно да пада в клопката на операциите и теориите на конспирацията.

" Асиметрията в реакциите на обществото при симетрични обстановки е признак за психическа рецесия на това общество.

Но асиметрията в реакциите на обществото при асиметрични обстановки е синдром на психическа болест на обществото.

В първия случай, да вземем за пример, в случай че Кирил Петков и ББ бяха в сходни обстановки (като тази на така наречен фотография с държането за ръце), а обществото реагираше асиметрично - нахвърляше се против Кирил Петков и подминаваше с равнодушие аналогична фотография на ББ, то това би означавало, че обществото ни има психически проблеми, които в случай че не бъдат последователно преодолявани и интензивно лекувани, могат да преминат във корозивни обществената тъкан душевен проблеми.

Във втория случай какво виждаме в реалност? Свирепо нахвърляне против Кирил Петков. В същото време ББ наскоро говореше най-откровено и безгранично цинично по какъв начин като мъж си имал съответните естествени с*****и потребности, които би трябвало някак с някои дами (без значение омъжени или не) да удовлетворява редовно. И обществото ни въобще не реагира, кой знае дали даже не му завидя. Подобна асиметрична реакция изрично приказва, че психическата болест на нашето общество е в тежка фаза, която може да стане терминална. Сиреч необратима.

И точно тази болест е измежду основните аргументи да ни се случва всичко, което ни се случва и освен това то да се случва все по този начин неприятно и дори още по-зле...

Това приказва науката за социума и аз мисля, че тя е права. мъчително права. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР