Защо не трябва да се влюбвате в Козирог! – 10

...
Защо не трябва да се влюбвате в Козирог! – 10
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да се влюбвате в Козирога – 10 причини

Защо не би трябвало да се влюбвате в Козирог! – 10 аргументи. Не се влюбвайте в Козирог, тъй като той не е привикнал да губи, в това число и в връзките, тъй че в никакъв случай няма да спре да се бори за вас.

10 аргументи, поради които не би трябвало да се влюбвате в Козирог! ❤

Защо не би трябвало да се влюбвате в Козирога

1. Ако се влюбите в Козирог, това ще бъде нещо непланирано, за разлика от множеството неща в неговия живот. Той е проведен и прецизен и постоянно всичко в живота му е безупречно подредено.

2. В него се крие невиждана мощ и ще се изненадате от кое място идва. За Козирога обаче това е единственият вероятен избор – да бъде мощен и проспериращ.

3. Не се влюбвайте в Козирог, тъй като той не обича да губи, в това число във връзките, тъй че в никакъв случай няма да спре да се бори за вас. Той ще се опита да позволи проблемите, като вложи всичко от себе си във връзката.

4. Козирогът е бил наранен в предишното, само че все пак, към момента има вяра в любовта. Той знае, че това е едно от най-хубавите неща, които могат да се случат на всеки.

5. Той не се влюбва постоянно, само че щом се влюби, смятайте, че вашият самостоятелен метод на живот е завършил. Внимателен е в избора на сътрудник. И в случай че той е избрал вас, вие сте огромен късметлия.

6. Не се влюбвайте в Козирог, тъй като той ще промени визията ви за любовта и ще ви показа нов стандарт на обичане.

Неговата обич лекува. Миналото към този момент няма да ви тормози, тъй като с него ще разберете, че единственото, което има значение, е сегашното.

7. Не се влюбвайте в Козирога, тъй като той не е елементарен за схващане. Може да те отблъсне първоначално, само че тъкмо тогава има най-голяма потребност от теб.

Отделете време да разберете всичко за него в елементи – какво крие, по какъв начин да говорите с него, по кое време е по-добре просто да мълчите и да го хванете за ръка.

8. Не се влюбвайте в Козирога, тъй като той не е ревностен, а по-скоро се застрахова против възможен крах.

9. Не се влюбвайте в Козирог, в случай че не сте подготвени за обич, която ще продължи постоянно.

10. Не се влюбвайте в Козирога, тъй като той не просто приказва, а работи. Той е човек, на който постоянно можете да разчитате. Ще се научите да му вярвате повече от себе си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР