Защо не мога да си намеря свестен мъж?“ е въпрос,

...
Защо не мога да си намеря свестен мъж?“ е въпрос,
Коментари Харесай

7 причини защо НЕ можете да си намерите свестен мъж

„ Защо не мога да си намеря почтен мъж? “ е въпрос, който дамите по света непрекъснато си задават. Сякаш с всеки минал ден положителният сътрудник става още по-труден за намиране. Ако пък сте прекарали и време в актуалните приложения за онлайн запознанства като OkCupid или Tinder, е още по-лесно да започнете да вярвате, че положителните мъже към този момент не съществуват. Истината е, че те са напълно действителни! Но в случай че се чудите за какво в никакъв случай не попадате на тях, може би и вие допускате някои неточности.

1. Имате „ вид “ и не се отклонявате от него

Много хора имат вяра, че могат и желаят да излизат единствено с избран „ вид “ хора, само че това постоянно води до занемаряване на в действителност стойностни персони, които в действителност биха били ужасно попадение. Въпреки че няма нищо неприятно в стандартите, отводът да излизате с мъже въз основа на тяхната височина, метод на обличане или специалност, е сигурен знак, че сте прекомерно придирчиви. Има разлика сред това да имате рационални граници и да отпишете даден човек, тъй като не се вписва в визиите ви.

2. Флиртувате прекомерно настоятелно

Отчаянието не е секси. Но когато се пробвате да печелите внимание, просите си похвали или се включвате в безусловно всеки диалог, без значение дали имате да кажете нещо свястно, или не, наподобява много тъпо. Ако можете да бъдете почтени – вие също не бихте желали да бъдете с някой дърдорещ многознайник, нали?

3. Падате си по мъже отвън „ вашата лига ”

Колкото и да ни боли да кажем това, да, в действителност има такова неща като „ лига ”. Ако вие се заглеждате единствено по мъже, които са цялостни 10-ки (или най-малко 9-ки), само че вие не оферирате нищо повече от средностатистическа 7-ца, сигурно пропускате свестни мъже, които биха излизали с вас. Ако държите на необикновен мъж, като излязъл от под напрежение екшън филм, би трябвало да му предложите нещо, което е еднообразно секси.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР