Защо ми задавате глупави въпроси? Така зам.-председателят на Има такъв

...
Защо ми задавате глупави въпроси? Така зам.-председателят на Има такъв
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за ситуацията с ЦИК: Една безотговорна вредна партия не може да пречи на цялата държава

Защо ми задавате глупави въпроси? Така зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов отвърна на въпрос на ПИК за какво през днешния ден, а не още при първите съвещания.
Вкараха всички в процедурен парадокс – трябваше или да се забавят изборите, или да работим със остарялата ЦИК. Една безотговорна нездравословна партия не може да пречи на цялата страна, настоя Йорданов, визирайки ГЕРБ.
 Десислава Атанасова след консултациите за ЦИК: Г-н Тошко стана представител на ГЕРБ Десислава Атанасова след консултациите за ЦИК: Г-н Тошко стана представител на ГЕРБ
Още предходната седмица имах чувството, че има цялостен синхрон в останалите политически сили – той се показваше освен в приемане...
На въпрос дали е била непринудено предлагането Камелия Нейкова да стане ръководител на ЦИК, отговорът беше – питайте госпожа Манолова. Там вътре не са идиоти, в преносен смисъл – става дума за човек, който знае каква е процедурата, само че я нарушава умишлено, добави той. Но сподели и, че несъмнено всички са се подготвили.
" Този път беше емблематичен образец за метафорично политическо ликвидиране ", сподели Йорданов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР