Защо лимоненото кафе е най-добрият начин да започнем сутринта си,

...
Защо лимоненото кафе е най-добрият начин да започнем сутринта си,
Коментари Харесай

Кафето с резен лимон е отличен старт на деня

Защо лимоненото кафе е най-хубавият метод да стартираме сутринта си, макар че има безчет разновидности какво да прибавим към горещата ободряваща напитка.
Разбира се, лимонът е необикновена съставна част за кафето. Можете да нарежете няколко тънки цитрусови филийки в чашата си или да добавите прясно изцеден сок. Въпреки че подобен коктейл има характерен усет, той от дълго време е има многомилионна войска от почитатели. Освен това кафето с лимон е необикновено здравословна композиция, която има удобен резултат върху доста процеси в тялото - от сърдечната функционалност до положението на кожата.
Комбинацията от кафе и лимон обезпечава двойна доза антиоксиданти. Флавоноидите, открити в кафето, се комбинират с витамин С от лимона, с цел да оказват помощ в битката със свободните радикали с двойна мощ. Антиоксидантите предотвратяват окислителните процеси в организма, които водят до намаляване на имунната система, предизвикат прибързано стареене и могат да причинят някои хронични болести. Чаша кафе с лимон заран ще ви обезпечи надеждна отбрана.
Ползите от лимона и по-специално витамин С за имунитета са добре прочут факт. Но малко на брой знаят, че кофеинът също укрепва естествената отбрана на организма. Факт е, че кафените зърна (това се отнася за разтворимото кафе в по-малка степен) съдържат желязо, цинк и витамини от група В. Тези дейни субстанции подтикват производството на имуноглобулини и обезпечават на организма отбрана против вируси и патогенни организми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР