Защо косата се замърсява по-бързо, когато носите шапка? Този проблем

...
Защо косата се замърсява по-бързо, когато носите шапка? Този проблем
Коментари Харесай

Как да предотвратите бързото омазняване на коса при носене на шапка?

Защо косата се замърсява по-бързо, когато носите шапка? Този проблем е доста постоянно срещан и има доста аргументи, само че е допустимо да се подхващат дейности, които да понижат резултата благодарение на артикули и дребни защитни ограничения. Ето всичко, което би трябвало да знаете!

Често се случва да се окажете с мръсна коса, когато носите шапка, изключително в случай че употребявате този аксесоар постоянно и доста часове поред.

Неправилното " поддържане " на шапката и продължителното й потребление не е изненадващо една от главните аргументи за омазняване на косата през зимата. Това, което се случва е, че скалпът се омазнява, заради по-голямо произвеждане на себум, тъй като се „ задушава “ от шапката.

Имайки поради някои защитни ограничения, за благополучие е допустимо да решите казуса с косата, която се замърсява.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Особено през зимата – само че и през останалото време от годината – съществува казусът с мръсната коса в резултат на носене на шапка. Впечатлението, което създавате, изключително в случай че носите шапка в продължение на доста часове, е, че косата ви се замърсява незабавно, става по-мазна, както и сплескана и лишена от размер.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР