Защо едни хора живеят щастливо и успяват във всичко, а

...
Защо едни хора живеят щастливо и успяват във всичко, а
Коментари Харесай

Правете това и късметът ще дойде при вас веднага!

Защо едни хора живеят щастливо и съумяват във всичко, а други все се провалят? Защо едни работят на драго сърце и се издигат, а други остават хванати в клопката на работа, която не могат да понасят? Ако смятате, че шансът е въпрос на случайност и няма нищо общо със личната ви воля и избор, то е време е да измененията мнението си. Хората не се раждат късметлии. Всъщност шансът идва при тези, които сами го пораждат с настройката на мозъка си и със своите действия.

Британският професор по логика на психиката Ричард Уайзман е изучавал явлението „ шанс “ и е потвърдил, че можем фактически да му повлияем. Д-р Уайзман организира научно проучване, с цел да разбере за какво някои хора постоянно имат шанс, написа " Дарик ".

Вижте препоръките на Уайзман, които ще ви оказват помощ да преминете на страната на късметлиите:

Не се опасявайте да поемате опасности

Може би познавате хора, които непрекъснато се оплакват, че получават по-малко благоприятни условия – в работата и в персоналния живот. Техният главен проблем е страха им да поемат опасности, а това води до пропускане на благоприятни условия.

Затова не чакайте нещата да се случват, а бъдете господари на живота си и не се опасявайте от незнайното.

Слушайте интуицията си

Късметлиите се вслушват в сигналите, които тялото и мозъка им изпращат и се научават да ги разчитат вярно. Каръците се опасяват да разчитат на интуицията си.

Изчистете мозъка си от нормалните подозрения и напрежение и пробвайте да се сприятелите с вътрешния си глас. Един от методите е да започнете да медитирате.

Мислете, че сте късметлия

„ Късметът е да вярваш, че си късметлия “. Това отношение оказва помощ да запазите позитивна и оптимистична настройка, без значение от събитията.

Може да прозвучи като самозаблуда, само че позитивната настройка оказва помощ да се оправяме с неуспехите и да не се отхвърляме.

Вместо да губите сила, очаквайки да се случи нещо неприятно, използвайте я по по-положителен метод.

Превърнете неприятния шанс в добър

Забравили сте си чадъра си вкъщи в дъждовен ден? Пуснете си сантиментална музика, радвайте се на природата. Така мислят щастливите хора. Те просто нямат настройката да виждат проблеми във всекидневните провокации и не се оплакват.

Щастливите хора имат вяра, че можем да дадем опция на щастливата случайност да ни се притече на помощ. Ето някои от техниките, които употребяват:

Променят всекидневните си привички, като постоянно избират друг път, с цел да стигнат до същото място, търсят нови и нови способи да вършат познатите неща.

Запознават се с нови хора в най-различни среди и условия.

Захващат се с нови задания.

Всички тези неща дават повече пространство за нови благоприятни условия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР