ЗАЩО е важно да можем да се изразяваме СВОБОДНО и

...
ЗАЩО е важно да можем да се изразяваме СВОБОДНО и
Коментари Харесай

Откриване на изложбата `СЪБУЖДАНЕ: Правата през погледа на изкуството`

ЗАЩО

е значимо

да можем да се показваме СВОБОДНО

и да можем като ГРАЖДАНИ

да се събираме на ПРОТЕСТИ и да се СДРУЖАВАМЕ за общи дела?

Отговорите дава изложбата „ СЪБУЖДАНЕ: Правата през погледа на изкуството “. Заповядайте на разкриване на експозицията на 5 август (понеделник) от 18:30 часа в Галерия навън в градинката на „ Кристал “, София.

През пролетта на 2019 Български център за нестопанско право още веднъж предизвика артистите от страната и отвън нея да споделят своето обществено ангажирано творчество посредством състезанието „ Граждански будилник “.

Изложбата „ СЪБУЖДАНЕ: Правата през погледа на изкуството “ показва отличените в състезанието фотографии, илюстрации и текстове. Всички те, по друг артистичен метод, показват ангажираност към тематиката за гражданските права и свободи.

Творбите описват за действителни случки и събития и отразяват персоналното отношение на създателите към силата на гражданското сдружаване, силата на митингите и хората в тях, смисъла от свободата на словото и битката за нея.

Инициативата се провежда за втора поредна година. Изложбата може да разгледате когато и да е от 5 до 19 август 2019 година, в Галерия навън в градинката на „ Кристал “, София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР