Защо е тази злоба?Така завари автомобила си Милена Неделчева -

...
Защо е тази злоба?Така завари автомобила си Милена Неделчева -
Коментари Харесай

Със спрей съсипаха регистрационен номер на автомобил СНИМКИ

Защо е тази завист?

Така завари автомобила си Милена Неделчева - със унищожен регистрационен номер, който е надраскан с червен спрей. В своя обява в обществената мрежа дамата споделя, че причинителят на грозната постъпка евентуално живее на улица " Ильо Войвода " в Добрич.

Жената не може да си изясни какво е подразнило причинителя, защото тя е спряла на улица по посока на придвижването, не е паркирала пред гараж и автомобилът не е пречил на никого.

" Жив и здрав да сте, и да Ви се връща! Между другото, колата има регистратор и ще го пусна във всички групи на Добрич ", написа дамата във Facebook и добави: " Така се раздава правдивост в нашата страна ".

Междувременно в мненията под поста се включиха загрижени хора, които посъветваха Милена да изтрие надрасканото с " Корселин ", употребяващ се за разреждане на нитроцелулозни грундове, лакове и бои. Вероятно дамата е пробвала този вид, тъй като споделя, че по този метод се изтрива и регистрационният номер. Може би най-хубавият вид е да отиде до КАТ, където ще се позволи казусът със унищожения номер.

" Като чета какво се случва по Добричките улици, опасявам се да спра където и да е... ", гласи коментар на Ели Ненкова.

" Прилича ми на хлапашка робота... Не, че няма възрастни с детински разум, но там се събират доста от близкото учебно заведение ", написа Марияна Костадинова.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР