Защо денят започва така? За днес е насрочена срещата на премиера

...
Защо денят започва така?
За днес е насрочена срещата на премиера
Коментари Харесай

Подкрепяте ли новия план на държавата за справяне с COVID-19?

Защо денят стартира по този начин?

За през днешния ден е планувана срещата на премиера Кирил Петков с протестиращи против зеления документ. Ако карантината му бъде анулирана.

Нови разкрития за празненства на държавни чиновници във Англия по време на локдаун предходната пролет прави вестник " Дейли телеграф ".

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Намираме се на ръба на вълна от Омикрон, която идва с огромна скорост към България, твърди министър председателят Кирил Петков. Чрез видеоконферентна връзка той взе участие през вчерашния ден в представянето на Националния действен проект за справяне с COVID-19 в Министерския съвет, където бяха здравният министър Асена Сербезова и просветният министър Николай Денков.

В Националния проект България е разграничена на 6 клъстера от области, а въвеждането на ограничения ще се случва в границите на 4 стадия. Планът планува да се затварят учебни заведения единствено в краен случай, а детските градини няма да затварят въобще. Какво планува новият проект, можете да видите

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР