Защо денят започва така? След обявената дата за избори Централната избирателна

...
Защо денят започва така?
След обявената дата за избори Централната избирателна
Коментари Харесай

Ще купите ли храна, ако знаете, че в нея вече има и полезни насекоми?

Защо денят стартира по този начин?

След оповестената дата за избори Централната изборна комисия би трябвало да дефинира реда и изискванията, при които да се прави видеонаблюдението. Вече стана ясно, че за 2 април - датата, която президентът дефинира да отидем до урните, няма да има проблем с хартията. Последните промени в Изборния кодекс обаче вкараха видеонаблюдение, обезпечаването на което е обвързване на изпълнителната власт.

Преговорите по тристранния механизъм сред Турция, Финландия и Швеция по отношение на присъединението на двете скандинавски страни към НАТО са били анулирани за неопределен срок по молба на Турция, оповестяват турските медии. Предвиждаше се трите страни да проведат идващия месец договаряния по механизма, стартиран през август предходната година. Напрежението през последните месеци се задълбочи, като Турция осъди Швеция, че е позволила изгаряне на образец на Корана пред посолството на Турция в Стокхолм и че разрешава на поддръжници на терористичната Кюрдска работническа партия да провеждат антитурски демонстрации.

ЦСКА разочарова в третата си контрола от зимния предварителен лагер в Турция. " Червените " паднаха с 1:3 от австрийския ЛАСК Линц, като предложиха извънредно постна откъм футболни качества продукция. В курорта Белек играчите на Саша Илич демонстрираха неуверена игра в отбрана, както и безпринципност в предни позиции. В началните минути гол на ЛАСК бе анулиран поради засада, само че отборът въпреки всичко съумя да се отдръпна с задатък от две попадения на почивката. Головете паднаха в края на първата част, а при започване на втората тимът от Линц поведе с 3:0 след тъкмо осъществяване на дузпа.

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:



Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

" Тайният наследник " на Чарлз и Камила ги назова нарушители. Чуйте за какво в утринните Podcast вести.  

А какво ще кажете за това?

След строга научна оценка, осъществена от Европейския орган за сигурност на храните, беше дадена зелена светлина на Европейската комисия да разреши на производителите да пуснат на пазара в Европейския Съюз нови храни, в които са добавени инсекти. Става дума за щурци, брашнени червеи, ларви и още осем типа други инсекти, които не съставляват риск за човешкото здраве. След като тези артикули се появят в супермаркетите, те ще бъдат ясно етикетирани, твърдят от Европейския орган за сигурност на храните. Според организацията на Организация на обединените нации за издръжка и земеделие, насекомите са идеална хранителна опция, улесняваща прекосяването към здравословен и резистентен метод на хранене. Очакванията са насекомите като храна да играят водеща роля за справяне с възходящите цени на животинските белтъци и засилващото се търсене на протеини от страна на междинната класа, написа " ".

Ето за какво ви питаме:



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР