Защо денят започва така? След кадрите с множество цивилни жертви в

...
Защо денят започва така?
След кадрите с множество цивилни жертви в
Коментари Харесай

Изправи се.БГ ще става партия. Ще я подкрепите ли?

Защо денят стартира по този начин?

След фрагментите с голям брой цивилни жертви в украинския град Буча, президентът Зеленски предложения някогашния канцлер на Германия Ангела Меркел и някогашния френски президент Саркози да отидат на място. Русия изиска незабавно съвещание на Съвета по сигурността на Организация на обединените нации.

В Унгария Виктор Орбан ще ръководи за четвърти път, в Сърбия Александър Вучич разгласи победа на първия тур от президентските избори. Партията му печели и парламентарния избор.

Кирил Милов стана европейски първенец в битката.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Лидерът на " Изправи се.БГ " Мая Манолова събира предприемчив комитет, който ще стартира основаването на политическа партия " Изправи се България ", оповестиха от гражданското придвижване. Учредителното заседание ще се организира през днешния ден следобяд, а в инициативния комитет ще се включат хора от всички сфери на публичния живот: адвокати, икономисти, лекари, инженери, спортисти, артисти, режисьори, студенти, учители, допълват от придвижването.

Самата партия ще бъде основана на знаковата за левицата дата 1 май.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР