Защо да рестартирате смартфона си? Това му позволява да работи

...
Защо да рестартирате смартфона си? Това му позволява да работи
Коментари Харесай

Защо е важно да рестартирате телефона си редовно?

Защо да рестартирате смарт телефона си? Това му разрешава да работи доста по-добре.

Мобилният телефон е доста повече от високотехнологичен предмет. Позволява изпращането на имейли, видеоклипове и фотоси.

Но той би трябвало да бъде изключван, най-малкото рестартиран. Това го знаят малко хора.

Днес ще разберете по какъв начин да удължите живота на телефона си.

Понякога е належащо да зареждате телефона си няколко пъти денем. Следователно зарядното устройство е първото нещо, което слагате в чантата си.

Вече сте забелязали, че без значение от равнището на заряд, от време на време вашият телефон блокира. Той към този момент не извършва дейности, които нормално прави за половин секунда.

Защо да рестартирате смарт телефона си?

Вашият смарт телефон е съкровищница от технологии и мултитаскинг. За задачата се нуждае от добра връзка и безупречна батерия. Но, в случай че има бъг, намирането на фотография или търсенето в мрежата става доста постепенно. Търсили ли сте метод за премахване на казуса?

Решението е да изключите и да рестартирате телефона си.

Изключването на смарт телефона му разрешава да работи по-добре.

Вашият смарт телефон към този момент не би трябвало да прави всички така наречен “фонови ” задания като актуализиране на известия, приложения и така нататък Освен това, се нуждае от операционна система и актуализации. Както и за вашия компютър, тези актуализации се нуждаят от рестартиране, с цел да влязат в действие.

Освободете буферната памет на вашия смарт телефон, трик, който подсигурява по-доброто му действие.

Затова, без да чакате да се появи неточност, е целесъобразно да изключвате и рестартирате телефона си най-малко на всеки два дни.

Плъзнете страниците към горната част на екрана, ще ги накарате да изчезнат и ще изпразните буферната памет. Това е първото нещо. Като изключите и рестартирате, ще извършите същата процедура, само че този път за всички функционалности.

Колко постоянно би трябвало да рестартирате телефона си?

Няма потребност постоянно да рестартирате новите смарт телефони, защото те имат усъвършенствани логаритми, които подсигуряват добра непоклатимост. Но инсталирането на доста приложения може да аргументи разстройства. За да се избегне това, се предлага рестартиране на устройството на всяко тримесечие.

Трябва ли да изключвате телефона си?

Има разнообразни аргументи да изключвате вашия смарт телефон понякога.

Първо, това ви разрешава да оптимизирате живота на батерията, като намалите броя на циклите на зареждане. Освен това, е добре да знаете, че постоянното изключване на телефона ви оказва помощ да коригирате неточности или неизправности. Освен това, ви дава опция да си починете от технологиите и да се концентрирайте върху други неща. И най-после, изключването на мобилния ви телефон, до момента в който спите или когато не ви би трябвало, ви икономисва малко електричество!

Помислете и за “самолетния режим ”, добре е за вашия смарт телефон.

Противно на това, което подсказва името му, „ самолетният режим “ може да се употребява отвън самолета. Облекчава вашия смарт телефон. Няма повече входящи позвънявания, геолокация, имейли и други известия. Все отново можете да гледате изтеглени видеоклипове, да работите с текстообработваща стратегия и други.

Той блокира фоновите актуализации и прекъсва връзката с мрежите. Влизането в среща не в „ спокоен режим “, а в „ самолетен режим “ ви носи централизация и успокоение, само че и ще е потребно за вашия смарт телефон.

Както видяхте, изключването и рестартирането на вашия смарт телефон е належащо. Освобождава буферната памет и оказва помощ на телефона ви да конфигурира нови функционалности. Така че, придобийте навика да го оставяте да си почива.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР