Защо да осъждам обезглавяванията? Те са част от войната. Това

...
Защо да осъждам обезглавяванията? Те са част от войната. Това
Коментари Харесай

Водещ по RT 1: Обезглавяванията са част от войната!

" Защо да съдя обезглавяванията? Те са част от войната. " Това разгласи съветският тв водещ Антон Красовски в коментар по адрес на поредицата от фотоси и видеа, качени в обществените мрежи, от които излиза наяве, че руснаци са правили обезглавявания на украински военнопленници.

В мнения под грозните подиуми болшинството от съветските консуматори реагират по два метода - с отричане или одобрение на военното закононарушение. Красовски е избрал да върви по " златната среда ".

" Сега ни демонстрират едно остаряло видео, което очевидно би трябвало да ни отклони и да креснем: " Не бяхме ние! Ние не сме такива! " И фактически - ние не сме такива. Това е част от войната. Войната трансформира жестокостта в рутина, в всекидневно упражнение.

Няма такова нещо като война без свирепост. Тя няма нито лимит, нито граници. Изплашиха ли ме тези фотоси? Разбира се! Осъждам ли момчетата ни? Не! Никога няма да го направя!

Бог ще прочисти цялата тази сган, низост, подлост, свирепост. Но ние би трябвало да победим, да победим непременно. За да оцелеем и да се съхраним. "  
Миналата година Красовски изпадна в недружелюбност даже пред най-отявлените съветски пропагандатори. Той прикани съветските бойци да стартират да давят украински деца.

В резултат главната редакторка на RT Маргарита Симонян го осъди и смъкна предаването му от ефир... за няколко седмици.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР