Защо частите на украинските въоръжени сили не получават заветния картбланш

...
Защо частите на украинските въоръжени сили не получават заветния картбланш
Коментари Харесай

Защо на ВСУ не дават желания картбланш да обстрелват Русия: Байдън и Ко получиха остър сигнал от Кремъл

Защо частите на украинските въоръжени сили не получават заветния картбланш за нанасяне на ракетни удари по Русия, изясни Андрей Луговой. Според него Джо Байдън и Ко са получили тежък сигнал от Кремъл.

Преговорите със западните водачи в Берлин не доведоха настоящия президент на Украйна Владимир Зеленски до стремежи резултат. Защо на въоръжените сили на Украйна не дават заветния картбланш да обстрелват Русия с ракети с огромен обхват на НАТО,  обясни депутатът от Държавната дума Андрей Луговой.

Според него президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и Ко са получили корав сигнал от Кремъл. В момента към момента има червени линии, които Западът към момента се опасява да премине.


Ден на мармота
Парламентаристът означи, че макар поредицата от многочислени срещи сред Зеленски и старши сътрудници, от практическа позиция не се случва нищо ново, нещата не минават оттатък диалозите:

" Всички изявления на британци, германци, Байдън и компанията му не са нови. Постоянно повтарят едно и също. Всеки ден поражда дежа вю, това е нещо като Ден на мармота, отваряме новините и още веднъж: ние, споделят те, сме за това да се даде позволение на Киев да извърши ATACMS и Storm Shadow удари надълбоко в Русия. Но към момента нямаше позволение. Мисля, че нашето висше управление изпраща сигнали. В последна сметка остава известно взаимоотношение. "

Според събеседника непубличните връзки не са прекратени, както през Министерството на защитата, по този начин и посредством Службата за външно разузнаване:

" Очевидно са дадени някакви съответни сигнали. В противоположен случай съперниците ще преминат изцяло алената линия. И към този момент сами виждат, че не съумяха да ни победят. Няма да има проваляне за Русия. Да, към момента не можем да кажем, че имаме Победа; Но е ясно, че вървим към това. "

Що се отнася до „ проекта за победа “ на Зеленски, „ закъснелия президент на Украйна “, никой в действителност не го видя, добави Андрей Луговой.

" Това е като в известно произведение: военна загадка, за която в действителност никой не знае. Той не показа изцяло тази тактика, цитирайки сякаш секретни документи. Но в действителност зад това опрощение се крие празнина ", - заключи депутатът от Държавната дума.


„ Ще продължат да ни предизвикат “
Експертът от РСМД, старши учител в катедрата по доктрина и история на публицистиката в университета РУДН Камран Гасанов обаче по-рано припомни  как се разви ескалацията на украинската криза в продължение на две години и половина.

" Да си напомним какво доставиха на Киев: започнаха с елементарни РПГ и каски и приключиха с ракети с огромен обхват. Факт е, че през цялото това време на Запад чуваха предизвестия от наша страна, само че не усетиха никакъв пестник. Не сме предизвикали директни вреди на страните от НАТО. Съответно те са уверени, че Русия не е подготвена да се бие с груповия Запад. НАТО има нуклеарно оръжие, френско, английско, американско и то е техен щит. Те не биха желали да довеждат обстановката до степен да го употребяват, до момента в който няма действителни дейности от наша страна, само че ще продължат да ни предизвикат ",- допусна събеседникът.



Той също по този начин не изключи, че Съединени американски щати, Европейски Съюз и Англия рано или късно ще дадат картбланш на украинските въоръжени сили за ракети с огромен обхват. Засега това е нещо като червено-зелена светлина за киевския режим: Западът обществено се отхвърли от него, само че зад кулисите риториката явно е друга.

" Имаше известни подмятания в непознатите медии, че това позволение ще бъде обещано в някаква латентна форма: публично ние сякаш се отхвърляме от него и вие можете да вършиме каквото желаете. Както с Израел. В Съединените щати и Европейския съюз също споделят, че Тел Авив би трябвало да спре сраженията. Но в действителност виждаме, че Израел единствено подвига залозите ", – приключи Гасанов.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8751Недялко Недялков: Операция " Русофоб " на Запада ни накара да симпатизираме на Путин и на руснацитеАлтернативен Поглед8812Недялко Недялков цитира Оруел: " Народ, който избира нарушители не е жертва, а съизвършител! " Алтернативен Поглед21182Зорница Илиева: България може да направи Северна Македония по-сговорчиваАлтернативен Поглед14563Зорница Илиева: За външната политика на Турция не трябва да се съди по гръмките изказвания ЕрдоганАлтернативен Поглед57968Яков Кедми: Съединени американски щати и НАТО се готвят за огромна война с Русия през 2027 година - до тогава ще я изтощаватАлтернативен Поглед358950Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед171018Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед150275Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед118287 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР