Защо бе Румба, защо бе Инкасаторе? Не знаеше ли колко

...
Защо бе Румба, защо бе Инкасаторе? Не знаеше ли колко
Коментари Харесай

Ей, тамо лодка! Не – морският дворец на Румен Овчаров

Защо бе Румба, за какво бе Инкасаторе? Не знаеше ли какъв брой са завистливи българите, когато вдигаше скромния си градеж на брега на морето в Бяла? Защо не се съобрази за миг с твоя другар Агата, бе Румба? Вдигаш ли етажи, вдигаш! Още и още?! Нали знаеш той пък какъв брой е злорад!

Румба, добре си заимствал от Агата сводовете на първия етаж. Добре, направил си и втори етаж! Да беше се спрял до там бе Инкасаторе! А ти си вдигнал цели 4 етажа и още един промеждутъчен полуетаж! Какво, искаш да се покажеш за по-велик от Агата ли? Да му натриеш носа ли ти се е приискало, бе умнико?

Сега какво ще правиш бе Румба? Като те почнат медиите на Агата? Не си ли схванал, всичко на екрана по огромните ТВ, всичко в радиоефира е на втора заплата при Агата. Ще кажеш, че са доста и индивидът от с. Дръндар е известна скъперник. Не можел да устоя толкоз народ! Така си мислиш! Ти Румка единствено почакай с цел да се убедиш дали не съм прав!

А бе Румене, а бе Овчаров, доста си построил, доста си покрил. Я да те попитам аз за тази дребната къщурка до моста? Имаш ли позволение за нея, че ми се вижда да е отвън имота ти? И какъв е този нужник зад постройката? Свързан ли е с канализационната система или ще замърсяваш околната среда?

Румба, за това от къде си взел парите за строежчето, не запитвам. Това ще е нарушение на персоналното ти пространство. Предполагам, че са минали по сходен път като тези пари за къщата в Барселона. Е, правил си доста услуги на богати хора. Защото си с положително сърце. Нали поради добротата ти те изгониха на времето от министерството.

Не пердах се Румба, никой няма да те преследва за пари! Прокуратурата е в ръцете на твои хора. Само едно подозрение имам. Как ще огледа Агата на тази насмешка. Пак те запитвам, за какво бе Румене, за какво подвигна тези 4 етажа?
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР