Защо Българско лято е в списъка със санкции по акта

...
Защо Българско лято е в списъка със санкции по акта
Коментари Харесай

Божков пита защо “Българско лято” е в списъка на санкционираните, а ДПС и Борисов не са

Защо " Българско лято " е в листата със наказания по акта " Магнитски ", а Движение за права и свободи и някогашният министър председател Бойко Борисов не са. Този риторичен въпрос зададе през фейсбук профила си Васил Божков от Дубай. Тази седмица финансовото министерство на Съединени американски щати наложи наказания против него, Делян Пеевски и Илко Желязков в осъществяване на закона " Магнитски ".

“Българско лято е в описите на американската администрация, Движение за права и свободи не е. Аз съм в описите, Бойко Борисов - не”, написа от Дубай Божков. Той добави да не се не помни, че законът “Магнитски” не важи на територията на Европейски Съюз.

Вероятно Божков засяга Движение за права и свободи, тъй като народен представител от партията до неотдавна бе Делян Пеевски. Реално той не е вземал управителни длъжности във групировката.

Васил Божков най-вероятно загатва някогашният министър председател Бойко Борисов, тъй като в формалното известие на финансовото министерство на Съединени американски щати се споделя, че хазартния необут е.

" Тези чиновници включват един сегашен политически водач, както и някогашният ръководител на към този момент закритата Държавна комисия по хазарта (ДКХ). По-рано тази година Божков също е възнамерявал да обезпечи парична сума за бивше българско длъжностно лице и за български политик, за Божков да бъде подкрепят да сътвори канал, през който съветски политически водачи да оказват въздействие върху български държавни чиновници ", написа в известието.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР