Защитният Меркурий дава на зодия Дева способността да мисли аналитично,

...
Защитният Меркурий дава на зодия Дева способността да мисли аналитично,
Коментари Харесай

Кариерен хороскоп зодия Дева – в кои професии ще успее? Какви таланти и умения трябва да развие?

Защитният Меркурий дава на зодия Дева способността да мисли аналитично, което й отваря доста професионални порти.

Нищо не убягва от вниманието на тази амбициозна, работлива и виновна зодия. Тя ще се оправя както в бизнес делата, по този начин и в ръководството на домашния бюджет. Тя е правилна, въпреки и придирчив началник и има всички предпоставки да заслужи медала Служител на годината.

Какви гении и умения ще оказват помощ на Девата в професионалния живот? Вижте своя кариерен хороскоп за зодия Дева!

Кариерен хороскоп за зодия Дева – гении на хората от този знак

Зодия Дева, която е повлияна от земния детайл, се характеризира с разумен метод към живота от ранна детска възраст.

Малката Дева цени спокойствието и реда, единствено тогава се усеща сигурна и може изцяло да осъществя концепциите си. Тя е видът възпитано дете, което има подредена стая и чисти облекла.

Вместо да се катери по дърветата или да скача в локви, избира да стои настрани и да си стои у дома, да взема решение логичен игри или математически задания.

Перфектно проведена и прилежна, работлива и извънредно амбициозна, тя е един от най-хубавите възпитаници в класа си, отлична ученичка и скъп чиновник.

Аналитичният разум и изключителната прозорливост значат, че нищо не убягва на нейното внимание. Педантичността и критичността на Девата са резултат от нейния перфекционизъм.

Събраните данни й разрешават да взема като цяло верни решения, само че макар очевидните триумфи, даже и най-малкият неуспех се отразява на самочувствието й.

Тя слага високо летвата за себе си, което значи, че вместо да се радва на това, което има, тя се оплаква, че може да има повече.

От друга страна, Девата умее чудесно да управлява страстите си, което я отличава от другите зодии. Запазва самообладание и не се оставя да бъде предизвикана.

В контактите с близките нормално е затворена и безмълвна, което е резултат от вродената й свенливост, макар че другите може да я възприемат като тщеславна.

Под привидното покривало на равнодушие Девата крие огромно сърце. Девата не взема решения небрежно и бързината не й е мощна страна. Защитният Меркурий въздейства върху нейните изключителни аналитични качества и й разрешава да разпери криле в разнообразни сфери на живота.

Дева и работа – каква специалност ще откри?

Приписваните на Девите усърдие, точност и дарба за аналитично мислене отварят доста порти пред тях.

Тази зодия има всички предразположения да се занимава с научна кариера или да се занимава с специалност, която изисква задълбочени познания и дарба за предаването им.

Девата несъмнено се усеща по-добре като зависещ, в сравнение с като началник, само че мъчно ще откри мястото си в екип.

Нейният гореспоменати перфекционизъм и сдържаност могат да хвърлят сянка върху връзките й с сътрудниците, заради което тя се усеща най-добре на самостоятелна позиция.

Това е видът, който несъмнено заслужава купата чиновник на годината. Тя ще се заеме с всяка задача, даже и с най-трудната, а изключителният труд и неналичието на отпуски не са проблем за нея.

Перфектни специалности за Дева

Учен

Като дете може да бъде открито по-често в библиотеката, в сравнение с детската площадка. Девата обича да учи и реализира обилни триумфи в тази област. Любопитство, акуратност и дарба за аналитично мислене предсказват нейната научна кариера. Тази специалност изисква и несравними организационни умения.

Учител, учител

Знанието, упоритостта, способността за предаване на познания и търпението са здрава основа, върху която Девите могат да градят своята професионална кариера. Те ще бъдат идеални за специалности, свързани с образованието, където детайлът на съпричастност също е нужен. Имайки поради нейната упоритост и предпочитание за непрестанно професионално развиване, съвсем сте сигурни, че тя ще реализира огромни триумфи в тази област.

Лекар, фармацевт, физиотерапевт

Девата ще бъде страхотна в специалности, свързани със здравето. Тя може да бъде сполучлива като доктор, фармацевт или билкар, който изисква задълбочени знания, ангажираност и съпричастност. Тя е от вида усърден възпитаник, който попива познания. Една добре проведена и аналитично мислеща жена зодия Дева няма да пропусне нито един подробност, тъй че може да се допусна, че тя ще сложи точна диагноза и ще приложи уместно лекуване.

Касиер счетоводител

Добра организация на работа, акуратност, надеждност и самообладание са качествата, които би трябвало да има положителният счетоводител. „ Аптекарският “ метод към предоставените задания значи, че Девата има всички предразположения за работа в счетоводството, което може да се трансформира в източник на задоволство за нея.

Анализатор

Девата се характеризира със упоменатата нагоре дарба да мисли аналитично, да съчетава обстоятелства и акуратност, които са качества, които би трябвало да има един добър анализатор. Освен това тя е добре проведена, съзнателна и не се оплаква от ексклузивен труд.

Финанси

Да се ​​къпеш в разкош и да харчиш пари наляво и надясно е последното нещо, в което една Дева може да бъде обвинена.

Работлива и амбициозна, тя има вяра, че единствено с твърдоглав труд може да реализира финансова непоклатимост и да си обезпечи почтено битие.

Прагматичната Дева умее съвършено да ръководи фамилния бюджет, взема добре премислени финансови решения, деликатно проучва разноските и рядко работи небрежно.

Тя съзнателно вкарва разноските си в електронни таблици на Excel, тъй че знае тъкмо защо харчи. Трудно е да я убедите да предприеме рисковани инициативи, да не приказваме за спонтанни покупки.

Майсторът на продажбите и промоциите е спестовен, брои всяка стотинка и пести пари за пословичния „ черен ден “.

Предполага, че няма смисъл да се купуват нови неща, в случай че старите работят съвършено.

Понякога я упрекват в сребролюбие, което не е напълно правилно. Девата умее да споделя пари и с подготвеност поддържа разнообразни благотворителни организации.

Вижте още:

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР