Защитникът Виктор Попов единствен от българския национален тим има здравословен

...
Защитникът Виктор Попов единствен от българския национален тим има здравословен
Коментари Харесай

Виктор Попов под въпрос за мача с Азербайджан

Защитникът Виктор Попов единствен от българския народен отбор има здравословен проблем след мача с Танзания (1:0), призна селекционерът Илиан Илиев. Крайният защитник, който все по-често в националния тим заема лявата страна, има болки в аддуктора, е станало ясно след днешната подготовка.

Със сигурност се знае, че контузията е остаряла и на избрани интервали се изостря. За момента решението е да се изчака днешния ден, като се следи дали мястото в мускула-отвеждач ще се успокои или не. Това оставя 24-годишния защитник под въпрос до последно. Виктор Попов, който е десен защитник, против Танзания стартира от ляво, а на полувремето се реалокира на своя си желан фланг. Йоан Стоянов излезе от игра, а мястото му беше заето от Патрик-Габриел Галчев.

Няма други контузени и заболели в тима след днешното утринно занятие. Титулярите и двама, които влязоха на почивката на мача с африканците, направиха възобновяване, а останалите - пълноценна подготовка под управлението на помощниците на Илиев - Георги Донков и Петър Костадинов.
 Гонзо: Искам да върнем доверието към БФС, не съм разговарял с Павел Колев и Мишо Александров
Гонзо: Искам да върнем доверието към БФС, не съм разговарял с Павел Колев и Мишо Александров

" Борислав Попов остава изпълнителен шеф "

Футболистите обядваха в 13:30 часа, след което Илиев им даде свободен след обяд. Националният треньор и неговият щаб обаче ще се събере вечерта, с цел да гледа дружно мача на Азербайджан с Монголия от през вчерашния ден. Домакините на шампионата FIFA Series надделяха скромния азиатски отбор с 1:0.

България и Азербайджан се срещат на 25-и март (понеделник) от 18:00 часа българско време на стадион " Тофик Бахрамов ". Официалната подготовка на българите преди втората среща ще бъде на следващия ден от 18:30 часа на терена, на който ще се играе дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР