Защитникът Сисиньо заяви, че е горд да играе за България.

...
Защитникът Сисиньо заяви, че е горд да играе за България.
Коментари Харесай

Сисиньо: Горд съм, че научих химна на България

Защитникът Сисиньо съобщи, че е горделив да играе за България. Бразилецът разкри още, че е научил химна.

" Чувството да бъде приета работата, която вършиш, е необикновено. В България съм от пет години и тук ми дадоха опция да пазя страната и националния тим. Чувствам се чудесно. Трябваше да науча да пея химна, направих го и съм доста горделив. Защитавам България с огромна горделивост и безрезервност ", съобщи Сисиньо пред Goal.com.

" Решението да играя за страната не беше мъчно, тъй като бях тук от пет години и към този момент бях привикнал. За мен е чест да пазя фланелката на националния тим на България. Много съм благополучен, че съм част от този тим ", добави още той.

" Връзката ми с България е доста мощна. Не на вятъра към този момент стартирам шестата си година в страната. Това е страна, която ме одобри добре. Не единствено мен, само че и другите бразилци, които играят тук. Харесвам я, както моята татковина Бразилия. Дай Боже България да се класира за Световното състезание. Когато играе Бразилия, ще я поддържам. Същото важи и за България. Дано и двете страни да се класират за Мондиала ", сподели бранителят на Лудогорец.
 Ясен Петров: Три дни единствено работих с тези хора, това е нов тим
Ясен Петров: Три дни единствено работих с тези хора, това е нов тим

Специалистът даде конференция преди мача с Италия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР