Защитникът Серхио Рамос няма да играе повече за Испания, но

...
Защитникът Серхио Рамос няма да играе повече за Испания, но
Коментари Харесай

Рамос и ПСЖ сближават позициите си по новия договор

Защитникът Серхио Рамос няма да играе повече за Испания, само че би желал да продължи кариерата си в Пари Сен Жермен, като към този момент е сбъднат контакт по повод подновяването на контракта му, написа Marca. Все още финансовите параметри не са конкретизирани, само че значимото е, че и двете страни желаят да продължат дружно и през идващия сезон.

Рамос се трансформира в един от водачите в съблекалнята и ПСЖ за късия си престой на „ Парк де Пренс “, а от клуба желаят той да остане. Настоящият договор на испанеца изтича в края на сезона.

ПСЖ също неистово се надява да задържи и звездата си Лионел Меси, чийто контракт също е до лятото, само че от клуба ще би трябвало да внимават с разпоредбите за финансов феърплей, които ще ги притиснат през юни. Поради тази причина договарянията с Меси и Рамос могат да бъдат много деликатни през идващите седмици.

Преди време имаше подозрения към 36-годишна Рамос за физическата му форма. В първия си сезон на „ Парк де Пренс “ той беше съществено стеснен поради травми, само че през тази акция той е сигурен титуляр, а представянето му е измежду най-хубавите в тима. Той записа 24 мача от вероятни 28 в Лига 1 този сезон.

Междувременно ПСЖ няма да стои надалеч от трансферния пазар през лятото, без значение от това какво ще се случи с Рамос. Парижани към този момент си осигуриха привличането на словашкия централен бранител от Интер - Милан Шкриниар, който ще дойде като свободен сътрудник през юли.

Has Sergio Ramos done enough to earn a new PSG contract?
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР