Защитникът на Ювентус Меди Бенатия бе въвлечен в най-спорния момент

...
Защитникът на Ювентус Меди Бенатия бе въвлечен в най-спорния момент
Коментари Харесай

Бенатия: Аз избих топката, дузпата е абсурдна

Защитникът на Ювентус Меди Бенатия бе замесен в най-спорния миг в мача сред “Старата госпожа” и Реал Мадрид от 1/4-финала в Шампионската лига. Домакините на “Сантиаго Бернабеу” получиха дузпа в самия завършек на мача, след конфликт сред мароканеца и Лукас Васкес в наказателното поле. Бранителят обаче е безапелационен, че е играл с топката в тази обстановка и дузпата е неуместна.

“Тъжни сме, тъй като изиграхме мача по този начин, както искахме. Миналата година същото се случи и с Байерн (Мюнхен). Реал Мадрид е страховит тим, новинаги, когато има някакво прикосновение в наказателното поле, те получават дузпа и Роналдо бележи. Аз заобиколих Васкес и избих топката. Той просто падна, тъй като нямаше какво друго да направи. Може да видите по какъв начин топката отскача от крайници ми и сменя посоката на придвижване. да се отсъди сходна дузпа е неуместно. В този случай ние сме жертва на събитията, само че в това време се гордеем от това, което показахме в този мач”, съобщи Бенатия.

Той разяснява и изгонването на вратаря Джанлуиджи Буфон, който изиска пояснение от съдията за отсъдената дузпа.

“Съдията би трябвало да ни изясни какви са разпоредбите, тъй като, в случай че капитанът не може не може да приказва с него откакто е отсъдена дузпа, тогава кой може?”, попита бранителят.

Шампионска Лига 1/4 кръг, сряда 11 април  Реал Мадрид 1:3краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР