Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини смята, че подобреното представяне на

...
Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини смята, че подобреното представяне на
Коментари Харесай

Киелини: Атаката е най-добрата защита

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини счита, че усъвършенстваното показване на италианския народен тим в отбрана през последните месеци се дължи на по-добрия надзор върху топката.

Преди срещата с Гърция в Атина Киелини беше запитан по отношение на повода за четирите следващи сухи мрежи на Италия в предходните дуели. Италианецът беше непосредствен в отговора си.

“Ако притежаваме повече топката, съперникът не може да означи. Искаме да играем атакуващо, само че в това време да запазим отбранителния баланс. Това изисква треньора от нас. Искаме да се забавляваме на терена и да владеем повече топката, само че все пак от всеки състезател се изисква да играе добре и в двете фази”, акцентира ветеранът.

Искаме да продължим да се подобряваме. Знаем, че Гърция имат страхотни централни бранители в лицето на Костас Манолас и Сократис Папастатопулус. И двамата са играчи от най-висока класа. Към тях може да прибавим и Костас Фортунис. Очаквам доста нажежена атмосфера, играл съм доста пъти в Гърция и постоянно ми е било доста мъчно. Трябва да сме оптимално фокусирани”, показа упованията си за дуела в Атина Киелини.

Мачът сред Италия и Гърция ще се организира на 8-ми юни, а началният час е 21:45.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР