Защитникът на Ювентус - Джорджо Киелини призна, че отборът на

...
Защитникът на Ювентус - Джорджо Киелини призна, че отборът на
Коментари Харесай

Джорджо Киелини: Играчите на Интер имат физическо предимство при статичните положения

Защитникът на Ювентус - Джорджо Киелини призна, че тимът на Интер има физическо преимущество при статичните положения. Капитанът на " бианконерите " приказва пред медиите преди утрешната среща сред двата отбора за Суперкупата на Италия.

" Трябва да имаме баланс в изявите. Победа като тази в неделя ти дава голяма доза убеденост и адреналин. Няма да се задоволим с това, наясно сме че ни би трябвало още да вдигнем равнището и да имаме непоклатимост.

Не сме толкоз мощни душевен. Но финалът нормално е мач за себе си, някои правила са относителни. Интер е мощен тим. Основен любимец са за купата още веднъж. Силни са механически, физически, имат физическо преимущество при статичните положения. Уверени са сега. Но това не значи, че са непобедими.

Съжалявам за Федерико Киеза. Може да след тази травма ще стане още по-зрял. Надявам се да можем да му посветим успеха на следващия ден. Говорих с него незабавно, близки сме, като по-голям брат съм му. В момента той има потребност от поддръжката на всички ", сподели Киелини.
 Масимилиано Алегри: Не би трябвало да мислим за прехвърляния, а за идните мачове
Масимилиано Алегри: Не би трябвало да мислим за прехвърляния, а за идните мачове

Няма да приказвам за това, отсече специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР