Защитникът на ЦСКА Тибо Вион говори за престоя си при

...
Защитникът на ЦСКА Тибо Вион говори за престоя си при
Коментари Харесай

Тибо Вион: Отне ми много време, за да намеря ритъма си в ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Тибо Вион приказва за престоя си при " алените ". Бранителят

" Обадиха ми се една вечер и ми споделиха, че ЦСКА се интересува от мен. Попитаха ме дали и аз съм подготвен да мина в този клуб. Отговорих с " да ", тъй като в никакъв случай не би трябвало да затваряте вратата на нито един тим. Казаха ми, че на идващия ден би трябвало да съм в София, по тази причина събрах си небрежно нещата и отидох там. Посетих базата и се разбрахме да подпишем контракт. Преди това въобще нямаше предложения към мен ", съобщи Вион пред lanouvellerepublique.fr.

" Що се отнася до инфраструктурата - клубът няма на какво да завижда на нито един тим от Лига 2. Засега фамилията ми остава в Метц, само че идната година несъмнено ще дойдат при мен ".
 Федерико Варела: Знаех, че когато получа опция в ЦСКА, няма да я изпусна
Федерико Варела: Знаех, че когато получа опция в ЦСКА, няма да я изпусна

" Тренировка след подготовка демонстрирах качествата си "

" В клуба има доста чужденци - португалци, бразилци, нидерландци и французи. Говорим си на британски. Треньорът ни е българин. Когато приказва пред тима, един от неговите помощници превежда на британски, а различен на испански. Комуникацията е добра ".

" Пристигнах в ЦСКА, когато тимът към този момент участваше в плейофните кръгове на Лига Европа. Но към момента беше рано за мен да се включа в мачовете, тъй като не бях играл от март поради прекъсването на шампионатите във Франция. Отне ми доста време, с цел да намеря ритъма си ", споделя с усмивка Вион.
 Алън Пардю: Задължително е ЦСКА да стане първенец идната година
Алън Пардю: Задължително е ЦСКА да стане първенец идната година

" През идващия трансферен прозорец би трябвало да помислим върху намирането на голмайстори и полузащитници "

" На базата на това, което сме бяхме договорили, нищо не беше същото в Хъл, когато отида в Англия. Беше малко необичайно и в последна сметка стана най-лошото. След това трансферният прозорец затвори във Франция и останах без тим ", съобщи Вион.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР